Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 07

Heather Watson po trijų setų kovos iškovojo savo trečiąjį karjeros titulą

Heather Watson Monterėjaus turnyre Meksikoje nugalėjo Kirsten Flipkens rezultatu 3:6, 6:3, 6:2 ir iškovojo savo trečiąjį karjeros titulą. Britė 2015-ais metais laimėjo trofėjus Osakoje ir Hobarte. Pergalė tenisininkei leis pakilti reitinge net 31-u laipteliu į viršų, todėl ji nuo šiol yra 53-a pasaulio raketė.
Heather Watson
Heather Watson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį setą Monterėjaus čempionė H.Watson pralaimėjo rezultatu 3:6, todėl antrame varžovės padavimų seriją palaužė savo pirmuoju bandymu. Britė išlygino rezultatą setais 1:1 ir viskas sprendėsi trečiame.

Trečiame sete H.Watson savo varžovę iš Belgijos palaužė du kartus, o pati savo padavimų seriją pralaimėjo vieną kartą. To užteko, kad setą britė laimėtų rezultatu 6:3 ir laimėtų savo trečiąjį karjeros trofėjų.

53-a pasaulio raketė H.Watson pakeliui į čempionės titulą dviejų setų kovose nugalėjo 22-ą vietą reitinge užimančią Caroline Wozniacki bei 38-ą pasaulio raketę Caroline Garcia.

Turnyro nugalėtojai atiteko 43-ys tūkstančiai JAV dolerių bei 280 reitingo taškų. Antroje vietoje likusi K.Flipkens 180 reitingo taškų pagalba turėtų sugrįžti tarp 60 stipriausių tenisininkių ir nuo šiol užims 59-ą vietą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius