-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 21

Į teisėją kamuoliuką spyręs A.Murray – Sinsinačio „Masters“ turnyro finale

Andy Murray toliau siaučia Sinsinatyje. Geriausią Didžiosios Britanijos tenisininką nuo tryliktojo savo „Masters“ serijos titulo teskiria viena pergalė. Antroji pasaulio raketė naktį iš šeštadienio į sekmadienį vykusiame „Western & Southern Open“ turnyro pusfinalyje užtikrintai 6:3, 6:3 nugalėjo kanadietį Milošą Raoničių.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Šeštąją pasaulio raketę A.Murray nugalėjo jau septintą kartą iš eilės. Apskritai pagal tarpusavio dvikovas 29-erių metų britas pirmauja 8:3.

VIDEO: Įspūdingas Milošo Raoničiaus taškas Sinsinatyje

Antrame sete geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas galėjo smarkiai prisidirbti, kai užsimanė spirti kamuolį, kuris lėkė tiesiai į pagrindinį teisėją. Laimei, šis pasitraukė, nes kitu atveju A.Murray būtų grėsusi diskvalifikacija.

Antrajai pasaulio raketei tai buvo jau 22-a pergalė iš eilės. Paskutinį kartą jis nesėkmę patyrė dar gegužės mėnesį „Roland Garros“ čempionate.

Už patekimą į „Western & Southern Open“ turnyro finalą A.Murray atiteko 600 ATP reitingo taškų ir beveik 410 tūkst. JAV dolerių. Dėl Sinsinačio čempiono titulo geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas kovos su Marinu Čiličiumi, kuris po atkaklios kovos nugalėjo Grigorą Dimitrovą.

Sinsinatyje antroji pasaulio raketė tikisi iškovoti antrą „Masters“ serijos titulą šiemet. Apskritai per savo karjerą jis laimėjo dvylika šios kategorijos turnyrų.

„Western & Southern Open“ turnyro pusfinalyje patirta nesėkmė ypač skaudi turėtų būti M.Raoničiui, nes pergalės aveju jis būtų tapęs trečiąja pasaulio rakete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius