Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 23

Įspūdinga: kroatė po 18 metų pertraukos žais „Didžiojo kirčio“ turnyro ketvirtfinalyje

Pasakiškas Kroatijos tenisininkės Mirjanos Lučič-Baroni žygis „Australian Open“ čempionate tęsiasi. 79-ą vietą pasaulio reitinge užimanti kroatė pirmadienio naktį 6:4, 6:2 nesunkiai nugalėjo kvalifikaciją įveikusią amerikietę Jennifer Brady ir po aštuoniolikos metų pertraukos pateko į „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro ketvirtfinalį.
Mirjana Lučič-Baroni
Mirjana Lučič-Baroni / „Scanpix“ nuotr.

Antrą setą tenisininkės praėjo pralaimėtais padavimais, bet rezultatui esant 2:2 34 metų M.Lučič-Baroni įjungė aukštesnę pavarą ir laimėjo keturis geimus iš eilės.

Lengvą pergalę iškovojosi 79-oji pasaulio raketė, pelniusi 360 reitingo taškų ir 440 tūkst. Australijos dolerių, „Australian Open“ ketvirtfinalyje susitiks su Karolinos Pliškovos ir Darijos Gavrilovos poros nugalėtoja.

„Didžiojo kirčio“ serijos turnyro ketvirtfinalyje M.Lučič-Baroni žais pirmą kartą nuo 1999 metų Vimbldono čempionato.

Į „Australian Open“ ketvirtfinalį pirmadienį pateko ir geriausia Didžiosios Britanijos tenisininkė Johanna Konta, kuri 6:1, 6:4 užtikrintai patiesė rusę Jekateriną Makarovą. Ketvirtfinalyje britės laukia dvikova su antrąja pasaulio rakete Serena Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius