-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 04

Įspūdingą sugrįžimą pademonstravęs Pablo Cuevasas – „Brasil Open“ pusfinalyje

Atrodė, kad pastarųjų dvejų metų „Brasil Open“ čempionas Pablo Cuevasas artėja prie pralaimėjimo ketvirtfinalyje, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis. Atsilikdamas 5:7, 1:4 urugvajietis susikaupė ir sugebėjo nugalėti Argentinos tenisininką Diego Schwartzmaną 5:7, 6:4, 6:4 ir pateko į pirmenybių pusfinalį.
Pablo Cuevasas
Pablo Cuevasas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėl kelialapio į finalą P.Cuevasas susikaus su geriausiu pirmenybių tenisininku Pablo Carreno-Busta. Jis iškovojo pergalę prieš italą Fabio Fogninį 6:0, 7:6 (7:1).

2016 metų turnyro finalininkas nesunkiai laimėjo pirmąjį setą, tačiau antrame Italijos atstovas pademonstravo charakterį. Galų gale pratęsime P.Carreno-Busta pademonstravo, kad yra labiau nusipelnęs pergalės. Ispanas jau praėjusią savaitę žaidė finale Rio de Žaneire, todėl į mačą dėl titulo bandys patekti antrą kartą paeiliui.

Į pusfinalį San Paule pateko ir antrasis pagal skirstymą Alberto Ramosas. Jis nugalėjo argentinietį Guido Pellą 6:4, 3:6, 6:4. Ispanas dėl vietos finale varžysis su portugalu Joao Sousa. Pastarasis 6:3, 6:1 iškovojo pergalę prieš 2014 metų turnyro čempioną Federico Delbonisą.

Į „Brasil Open“ pusfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 23 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius