Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 25

Įspūdingas vakaras amerikiečių talentui – dvi pergalės ir pirmas finalas

Francesas Tiafoe niekada karjeroje nebuvo žaidęs ATP serijos pusfinalyje, tačiau per vieną dieną jis pateko ir į pusfinalį, ir į finalą. 91-ą vietą pasaulio reitinge užimantis amerikietis pradžioje sėkmingai užbaigė dėl lietaus atidėtą ketvirtfinalio mačą ir nugalėjo Hyeoną Chungą, o vėliau 7:5, 6:4 įveikė Denisą Shapovalovą.
Francesas Tiafoe
Francesas Tiafoe / „Scanpix“ nuotr.

„Pastarosios savaitės man yra sėkmingos, – po pergalės žaidimu džiaugėsi F.Tiafoe. – Tiesiog stengiuosi pasinaudoti ta banga ir žiūriu kur ji mane nuneš.“

20-etis amerikietis iki „Delray Beach Open“ turnyro ATP serijos varžybose buvo iškovojęs vos 11-a pergalių ir patyręs 32-u pralaimėjimus. Tačiau praėjusią savaitę jis pirmą kartą pasiekė ATP ketvirtfinalį, o sekmadienį žais ir pirmame karjeros finale.

F.Tiafoe varžovu bus Peteris Gojowczykas. Vokietijos tenisininkas kitame pusfinalio mače 7:6 (7:3), 6:3 nugalėjo amerikietį Steve’ą Johnsoną. Tai buvo jau aštunta vokiečio pergalė iš eilės prieš amerikiečius.

64-ą vietą pasaulio reitinge užimantis P.Gojowczykas siekia antrojo čempiono titulo karjeroje. Praėjusiais metais jis tapo „Moselle Open“ čempionu.

VIDEO: Amerikiečiai bando ištarti Peterio Gojowczyko pavardę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius