Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 17

Įvertinimas Vimbldono čempionei – Tokijuje neš šalies vėliavą

Rumunijos teniso superžvaigždės Simonos Halep (WTA-4) triumfas Vimbldone neliks nepastebėtas – tenisininkei bus suteikta galimybė išpildyti vaikystės svajonę.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Antrą „Didžiojo kirčio“ trofėjų Vimbldone laimėjusi rumunė sugrįžusi į tėvynę sužinojo, kad 2020-ų metų olimpinių žaidynių Tokijuje atidarymo ceremonijoje Rumunijos vėliava plazdės būtent jos rankose.

Buvusi pirmoji pasaulio moterų raketė atskleidė, kad Bukarešto Henri Coanda oro uosto priimamajame ji pati paprašė Rumunijos olimpinio komiteto prezidento apsvarstyti jos kandidatūrą į šalies vėliavnešės poziciją.

Tenisininkės prašymas greitai buvo išpildytas, o S.Halep, negalėdama patikėti, kad išsipildys jos viena iš didžiausių vaikystės svajonių, pajuokavo, jog viską įrašė. Pasak Vimbldono čempionės, olimpinis medalis yra naujas pagrindinis karjeros tikslas.

Maža to, 27-erių rumunė bus apdovanota aukščiausiu šalies apdovanojimu – Rumunijos žvaigžde.

Pranešime rašoma: „Dėl ypatingo pasiekimo Vimbldone, Rumunijos prezidentas Klausas Iohannis tenisininkei įteiks aukščiausią šalies apdovanojimą. Simonos atsidavimas, aistra, profesionalumas tiek teniso aikštelėje, tiek ir už jos ribų mūsų šalį garsino visame pasaulyje. Ji yra tikras pavyzdys ir motyvacija visam Rumunijos jaunimui.“

Priminsime, kad Vimbldono finale S.Halep 6:2, 6:2 sutriuškino Sereną Williams (WTA-9).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius