Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

Joana Eidukonytė įveikė ITF teniso turnyro Turkijoje atranką

Sėkmingai ITF serijos moterų teniso turnyro „GD Tennis Cup Kaya Belek“ Antalijoje (Turkija), kurio prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių, vienetų kvalifikacinių varžybų etapą įveikė bei į pagrindines varžybas pateko Joana Eidukonytė.
Joana Eidukonytė
Joana Eidukonytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmajame atrankos rate septyniolikametė Lietuvos tenisininkė 6:3, 6:3 nugalėjo Natelą Nabijevą iš Uzbekistano, antrajame rate 6:0, 6:3 sutriuškino amerikietę Julią Browne, o lemiamame mače 6:4, 6:0 privertė pasiduoti aštuntąją kvalifikacijos raketę olandę Kelly Versteeg.

Vienetų varžybų šešioliktfinalyje J.Eidukonytės varžove bus turnyro favoritė 23 metų rumunė Diana Enache, kuri WTA klasifikacijoje užima 380-ąją vietą.

J.Eidukonytė neturi WTA reitingo, nors yra surinkusi 5 įskaitinius taškus. Taip yra todėl, kad norint patekti į WTA reitingą, būtina įskaitinius taškus surinkti mažiausiai trijuose turnyruose. J.Eidukonytė kol kas tai yra padariusi dvejuose turnyruose.

Už įveiktą atranką lietuvė Antalijoje neuždirbo nė vieno WTA reitingo taško, tačiau dar viena pergalė pagrindinėse varžybose jai pelnytų 1 įskaitinį tašką ir vietą geriausių pasaulio tenisininkių reitinge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius