Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 29

Johnas Isneris aštuntą kartą žais Atlantos finale

Johnas Isneris ir toliau demonstruoja, kad Atlantos kortuose jis yra šeimininkas ir pasiekė jau aštuntą šio ATP 250 serijos turnyro finalą. Pirmas pagal skirstymą amerikietis pusfinalyje 6:4, 6:7 (6:8), 6:1 nugalėjo australą Matthew Ebdeną.
Johnas Isneris
Johnas Isneris / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo penkta abiejų žaidėjų akistata karjeroje. M.Ebdenas vienintelę pergalę prieš amerikietį buvo iškovojęs šių metų „Australian Open“ turnyre. Tačiau dabar 33-ejų metų amerikietis pasiekė revanšą.

Sekmadienio finale J.Isneris sieks penkto čempiono titulo ir kovos su tėvynainiu Ryanu Harrisonu, kuris 2:6, 6:3, 6:2 nugalėjo britą Cameroną Norrie.

„Buvo sunkus mačas, – po pergalės kalbėjo J.Isneris. – Trečio seto pradžioje ėmiau pirmauti ir tai nuėmė dalį įtampos. Esu labai laimingas sugrįžęs į finalą. Privalau, pailsėti, kad būčiau gerai pasirengęs kovai dėl titulo.“

J.Isneris Atlantos turnyo pusfinalyje iš viso žaidė jau devintą kartą ir iškovojo aštuntą pergalę. ATP serijos turnyrų finaluose amerikietis žaidė 13-a kartų ir laimėjo 12-a susitikimų.

J.Isneris ir R.Harrisonas Atlantos finale žaidė ir praėjusiais metais. Johnas šventė pergalę po dviejų pratęsimų 7:6 (8:6), 7:6 (9:7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius