Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 08

Johnas McEnroe: „Dar niekada nemačiau tenisininko, kuris taip myli tenisą“

Trečiajai pasaulio raketei Rogeriui Federeriui jau 34-eri metai, tačiau jis penktadienį rungtyniaus Vimbldono varžybų pusfinalyje ir bandys iškovoti savo aštuntąjį čempionato trofėjų. Šveicaras prieš kelias dienas mače su Marinu Čiličiumi užtruko net penkis setus, tačiau teniso legendos Johnas McEnroe ir Lleytonas Hewittas laiko jį šios dvikovos favoritu.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Dar niekada nemačiau, kad kas nors taip mylėtų tenisą. Tai yra savybė dėl kurios labai gerbiu Rogerį, – teigė J.McEnroe. – Jis turi milžinišką aistrą šiam sportui. Šveicaras negalvoja apie savo pralaimėjimus ir greitai juda į priekį, todėl tai jam labai padeda.“

R.Federeris penktadienį susitiks su septinta pasaulio rakete Milošu Raoničiumi, kuris jau šį sezoną yra sykį jį nugalėjęs.

„Tai bus labai įdomus mačas. Man labai smalsu pažiūrėti kaip Rogeris susitvarkys su Milošo smūgiais, – pasakojo L.Hewittas. – Manau, kad favoritu bus šveicaras, nes ketvirtfinalyje jis įgavo puikią sportinę formą. Jis išvengė pasitraukimo iš turnyro ir dabar jau žino ką tai reiškia būti ant bedugnės krašto.

Jis gali būti pavargęs po mačo su M.Čiličiumi, tačiau nemanau, kad pusfinalis bus reikalaujantis tiek fizinių jėgų. Galvoju, kad taškai bus labai greiti.

Rogeris yra legenda. Mane stebina kaip jis susitvarko su nuolatiniu spaudimu. Kortuose jis visuomet yra favoritas, o jį nugalėti visi bando ypatingai užsidegę, tačiau jam nė motais. Tai nėra lengva padaryti. Ypač, po tiek metų praleistų tenise.

Tačiau nereikia nuvertinti ir M.Raoničiaus. Šiais metais jis žaidžia puikiai. Jis yra labai pavojingas tenisininkas, o geriausiai šį sezoną jis pasirodė Melburne. Bus įdomu pamatyti Rogeris susitvarkys su galingais padavimais, tačiau jau 2005-aisiais matėme, kad jam nesunku su tokiais susitvarkyti, kai jis finale nugalėjo Pete'ą Samprasą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius