Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 14

Johnas McEnroe: „Sunkiai tikėtina, kad Marija Šarapova galėjo nežinoti apie dopingą“

Visi garsiausi tenisininkai pastarąją savaitę dėstė savo nuomonę apie Marijos Šarapovos dopingo skandalą. Ne išimtis ir Johnas McEnroe. Viena iškalbingiausių visų laikų teniso legendų atskleidė savo požiūrį apie susidariusią situaciją ir sakė netikintis, kad Rusijos tenisininkė galėjo nežinoti apie draudžiamą preparatą.
Johnas McEnroe ir Larry Ellisonas
Johnas McEnroe ir Larry Ellisonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Marija Šarapova
„Scanpix“ nuotr./Marija Šarapova

„Sunkiai tikėtina, kad ji arba 25-30 žmonių, kurie dirba jos komandoje galėjo nežinoti apie neleidžiamą medžiagą, kurią vartojo Marija,“ – „Tennis Channel“ kanalui atskleidė J.McEnroe.

Tuo tarpu interviu su „BBC Sport“ teniso legenda atskleidė, kad jeigu preparatas yra legalus, tai greičiausiai sportininkai jį vartoja. Tenisininkai visuomet siekia įgauti bet kokį pranašumą prieš savo varžovus.

„Jeigu vaistą vartoti galima, tai kodėl gi neįgavus pranašumo prieš kitus? – klausė J.McEnroe. – Nuo pat šio sporto pradžios žaidėjai stengiasi būti geresniais už kitus. Jie nuolat ieško įvairiausių būdų kaip nugalėti, o smulkiausios detalės gali lemti pergalę.“

M.Šarapova praėjusį pirmadienį paskelbė, kad vartojo meldoniumą, kuris tapo dopingu šių metų sausio pirmą dieną. Nuo jos nusigręžė didelė dalis rėmėjų, o apie tai įvairūs žaidėjai bei teniso legendos kalbėjo visą praėjusią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius