-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 01

Juanas Martinas Del Potro: ATP reitingas yra dabartinių mano galimybių atspindys

Juanas Martinas Del Potro supranta, jog iki ankstesnės formos susigrąžinimo jam dar reikės pereiti ugnį ir vandenį. 337-oji pasaulio raketė iš Argentinos po penktadienį „BMW Open“ turnyre patirtos nesėkmės atskleidė, kad dabartinė vieta ATP reitinge atspindi jo galimybes.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.M. Del Potro šią savaitę ant grunto kortų sugrįžo po beveik trejų metų pertraukos. Paskutinį kartą ant šios dangos jis žaidė 2013 m. Romos „Masters“ turnyre.

Nors „BMW Open“ turnyre Miunchene 337-ą vietą ATP reitinge užimančiam argentiniečiui pavyko nugalėti du vokiečius (Dustiną Browną ir Johaną Struffą), trečiajam jis neprilygo. Po ketvirtfinalio dvikovos J.M. Del Potro pripažino, kad 27-oji pasaulio raketė Philippas Kohlschreiberis jam buvo per kietas riešutėlis.

„Mano varžovas ant grunto žaidžia nuostabiai, – apie nesėkmę kalbėjo Argentinos tenisininkas. – Po ilgos pertraukos neturėjau jokių galimybių jį nugalėti.“

Argentinos tenisininkas, per pastaruosius 26 mėnesius dėl riešo traumos daukart gulęs ant operacinio stalo, nuo 2015 m. „Masters“ turnyro Majamyje profesionalų varžybose nedalyvavo beveik metus. Galingais „forehand’ais“ garsėjantis tenisininkas į kortus sugrįžo tik Delrei Bičo turnyre, kuris vyko vasario 15-21 dienomis. Dėl taip ilgai trukusios pertraukos J.M. Del Potro ATP reitinge nupuolė iki 337-os vietos.

Buvęs „US Open“ čempionas supranta, jog šiuo metu jo forma yra prasta, o pozicija ATP reitinge atspindi dabartines galimybes.

„Reitingas yra dabartinių mano galimybių atspindys, – svarstė J.M. Del Potro. – Realybė yra tokia, jog aš dabar nepatenku tarp trijų šimtų geriausių pasaulio tenisininkų. Turiu su tuo susitaikyti ir judėti į priekį.“

Po „BMW Open“ varžybų buvusi ketvirtoji pasaulio raketė dabar keliaus į Madridą, kur dalyvaus ketvirtame metų „Masters“ turnyre. Pirmame etape argentiniečiui teks dar vienas rimtas iššūkis – kova su penkiolikta pasaulio rakete Dominicu Thiemu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius