Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 27

Kada tai baigsis? Tenisininkės sviesta raketė užgavo tribūnose sėdėjusį vaiką

Nesuprantami tenisininkų poelgiai „Roland Garros“ turnyre tęsiasi. Ketvirtadienį labai arti diskvalifikacijos buvo Irina-Camelia Begu (WTA-63), kurios mesta raketė kliudė tribūnose sėdėjusį vaiką.
Irina-Camelia Begu
Irina-Camelia Begu / „Scanpix“ nuotr.

Tenisininkų nevaldomi pykčio proveržiai, kurie galiausiai vos nesibaigia nekaltų žmonių, o ypatingai – mažųjų teniso aistruolių traumomis, tampa jau kasdieniu dalyku.

Šįkart iš blogosios pusės pasižymėjo Irina-Camelia Begu. Rumunijos tenisininkė trečiajame sete pralaimėjo savo padavimus Jekaterinai Aleksandrovai (WTA-31) ir nestipriai tėkštelėjo savąją raketę į žemę.

Tačiau tenisininkai ir toliau nepasimoko, kad žaidimo įrankis nuo grindinio gali atšokti bet kur – taip atsitiko ir šiuo atveju. Raketė nuo grunto atšoko į prie pat buvusias tribūnas ir kliudė mažametį, pasigirdo verksmai.

Tribūnoje nuaidėjo išgąstis, greitai savo poziciją paliko ir bokštelio arbitras, tačiau vaikui pavyko išvengti bet kokių sužeidimų. Į aikštelę buvo pakviestas ir vyresnysis teisėjas, su kurio pagalba buvo nuspręsta tenisininkės nediskvalifikuoti, o tik įspėti už nesportišką elgesį.

Toks arbitrų sprendimas akivaizdžiai supykdė oponentę iš Rusijos, kuri argumentavo, kad mačas turėtų būti nutrauktas. Palankaus sprendimo nesulaukusi J.Aleksandrova kiek sutriko ir galiausiai dvikovą pralaimėjo – 7:6(3), 6:3, 6:4.

Po pergalės I-C.Begu suskubo pas berniuką, ji mielai apsikabino ir įsiamžino nuotraukoje, o netrukus duodama interviu stipriai apgailestavo.

„Man tai labai gėdinga akimirka, todėl daug apie tai kalbėti nenoriu. Visą savo karjerą niekad taip nesielgdavau, jaučiuosi labai blogai. Žinote, mečiau raketę į gruntą, tačiau tu niekad nesitiki, kad ji atšoks taip stipriai. Norėjau tik kuo greičiau atsiprašyti“, – dėstė ji.

Kitame etape Rumunijos tenisininkė kausis su Leolia Jeanjean (WTA-227).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius