Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 02

Karjerą baigęs Jarko Nieminenas grįžta į aikštę

34-ų metų Jarkko Nieminenas baigė karjerą praėjusio sezono pabaigoje, tačiau ketina sugrįžti į aikštę, kad padėtų savo šaliai Daviso taurės dvikovoje. Tris mėnesius nerungtyniavęs tenisininkas sutiko kitą savaitę Kitiloje rungtyniauti prieš Zimbabvės komandą.
Jarko Nieminenas
Jarko Nieminenas / SCANPIX SWEDEN

J.Nieminenas savo karjeroje iškovojo du ATP titulus bei 11-a kartų žaidė finale. Karjerą jis baigė Stokholmo turnyre, kuriame pralaimėjo Nicolasui Almagro. Vėliau jis su Rogeriu Federeriu sužaidė ir atsisveikinimo mačą.

Tuomet suomis džiaugėsi, kad gali karjerą baigti savo noru, kol dar yra neblogos sportinės formos. 

Suomija namuose priims Zimbabvės rinktinę pirmojo etapo mačams. Abi šalys šiuo metu yra Europos ir Afrikos regionų antrame divizione. Kartu su J.Nieminenu suomiai bus aiškūs šios dvikovos favoritai. Mačai vyks Kitilano mieste ant kietos aikštės dangos.

Zimbabvės komanda atvyks vos su trim žaidėjais, o juos į priekį ves Takanyi Garanganga. J.Nieminenas savo šaliai atstovaus 34-ą kartą. Jis už Suomiją žaidžia kasmet nuo 1999-ų metų.

Suomis žaidė 85-is Daviso taurės mačus, o laimėjo 59-is. Vienetų kovose jis iškovojo 45-as pergales ir patyrė vos 11-a pralaimėjimų. 

Prie J.Niemineno Suomijos rinktinėje prisijungs dvejetų specialistas Henris Kontinenas, Harris Heliovaara ir perspektyvusis Eero Vasa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius