-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 12 03

Karjeros mačą sužaidęs Davidas Ferreras palaužė Juaną Martiną del Potro, ispanai arti Daviso taurės čempionų titulo

Davidas Ferreras po puikios ir kupinos įtampos penkių setų kovos 6:2, 6:7(2), 3:6, 6:4, 6:3 palaužė Juaną Martiną del Potro. Daviso taurės finale po pirmos dienos Ispanijos rinktinė prieš Argentiną pirmauja 2:0. Ispanijos rinktinę tik viena pergalė skiria nuo penkto Daviso taurės nugalėtojų trofėjaus.
Davidas Ferreras
Davidas Ferreras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.M. del. Potro setais pirmavo 2:1, tačiau tuomet argentiniečio žaidimas ėmė strigti ir tuo sėkmingai pasinaudojo D.Ferreras. Lemiamame, penktame sete, penkta pasaulio raketė iš Ispanijos išsiveržė į priekį 5:1 ir užbaigė mačą pergalingai.

„Šiandien sužaidžiau, galbūt, geriausią karjeros mačą“, – po pergalės emocingai kalbėjo D.Ferreras. „Aš tikėjausi sunkaus mačo, bet ne tokio sunkaus. Žaidžiau beveik tobulai, kitaip nebūčiau laimėjęs.“

„Mes vis dar gyvi ir turime šansą“, – po skaudaus pralaimėjimo kalbėjo J.M. del Potro. „Tačiau matote, kad net žaisdamas neįtikėtiną tenisą tu gali pralaimėti ispanams.“

„Mes žinojome, kad jis buvo mūsų geriausia galimybė laimėti tašką“, – kalbėdamas apie J.M. del Potro pralaimėjimą kalbėjo Argentinos rinktinės kapitonas Tito Vasquezas.

Šeštadienį vyks dvejetų mačas. Planuojama, kad Ispanijos rinktinės duetą sudarys Fernando Verdasco ir Feliciano Lopezas. Argentiniečių komandą sudarys Davidas Nalbandianas ir Eduardo Schwankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius