Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 12

Ričardas Berankis kartu su Serbijos teniso žvaigžde ruošiasi varžyboms Majamyje

Lietuvos garbę Daviso taurės varžybose praėjusį savaitgalį gynęs R.Berankis nusprendė nerizikuoti ir paaukojo netrukus prasidėsiantį turnyrą Indian Velse. 76-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Lietuvos tenisininkas vietoje „Masters“ serijos turnyro JAV pasirinko treniruotes Serbijoje su Janko Tipsarevičiumi.
Ričardas Berankis ir Janko Tipsarevičius
Ričardas Berankis ir Janko Tipsarevičius / facebook nuotr.

Abu sportininkai nuo trečiadienio lieja prakaitą Belgrade ir ketina dalyvauti kovo 25-ą dieną Majamyje vyksiančiame dar viename „Masters“ serijos turnyre. Kol kas R.Berankis pagal reitingą nepatenka į Majamio pagrindines varžybas.  

„Ačiū visiems už palaikymą Daviso taurės metu. Žiūrim į priekį. Kartu su Janko sunkiai dirbam ir ruošiamės artėjančioms kovoms“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė geriausias Lietuvos tenisininkas

J.Tipsarevičius dėl sunkios kojos traumos nežaidė daugiau nei metus. Paskutinį kartą jis varžybose dalyvavo 2013-ųjų metų spalio mėnesį Valensijoje.

30-metis serbas pasaulio reitinge buvo pakilęs iki 8-os vietos. Šiuo metus jis yra neaktyvus žaidėjas profesionalų ture ir reitingo neturi. Abu sportininkus treniruoja specialistas iš Vokietijos Dirkas Hordorffas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius