Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 04

Kaune startuoja didžiausias Lietuvos vaikų teniso turnyras

Ketvirtadienį Kaune, Ąžuolyno sporto klubo teniso kortuose, prasideda didžiausias vaikų teniso turnyras Lietuvoje. Jau devintus metus iš eilės organizuojamose „Valio Cup“ varžybose šiais metais susigrums daugiau nei 150 vaikų iš visos Lietuvos. Varžybų organizatoriai džiaugiasi ir tuo, kad Lietuvos teniso sąjunga šiemet turnyrui suteikė aukščiausią – pirmą – kategoriją.
Teniso raketės
Teniso raketės / riga-open.lv nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

„Džiaugiamės, kad devinti metai iš eilės organizuojamas vaikų turnyras pelnė ne tik žaidėjų pripažinimą. Lietuvos teniso sąjunga „Valio Cup“ turnyrui suteikė aukščiausią pirmos kategorijos turnyro vardą. Pirma kategorija yra įvertinami tradiciniai  ir gerai organizuojami turnyrai, kuriuose žaidžia aukšto lygio žaidėjai. Dalyvaudami „Valio Cup“ turnyruose auga geriausi šiuo metu įvairių amžiaus grupių Lietuvos teniso žaidėjai Ainius Sabaliauskas, Pijus Vaitiekūnas, Patricija Paukštytė (12 m.), Justas Trainauskas (14 m.), Lukas Saulis (18 m.). Šio turnyro daugelis žaidėjų laukia ištisus metus“, – sako turnyro vadovė Vita Lukštaraupienė. 

Keturių dienų turnyre rungsis 6-18 metų sportininkai šešiose amžiaus grupėse. Pirmųjų varžybų skonį galės pajusti ir pradedantieji žaisti tenisą – jie susirungs „Zuikučių“ turnyre. Tai gali būti lemiamas žingsnis, paskatinsiantis mažuosius žaidėjams siekti aukštumų teniso pasaulyje. Turnyro nugalėtojų, kaip ir kasmet, laukia įspūdingi prizai, o atminimo dovanomis ir „Valio“ jogurtais bus apdovanoti visi varžybų dalyviai. 

Šiais metais „Valio Cup“ varžybos yra įtrauktos į birželio 7 dieną Kaune vyksiančios Olimpinės dienos programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius