Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 02

Kei Nishikorio trenerių štabe – „žvėris“ iš Baltarusijos

Naujajam ATP sezonui besiruošiantis Kei Nishikoris (ATP-13) pranešė apie solidų savo komandos papildymą – tenisininkas bendradarbiaus su buvusiu dvejetų specialistu Maxu Mirnyi, kuris dar yra pravardžiuojamas „žvėrimi“.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Kei Nishikoris

Nors japonas pasuko skirtingais keliais su ilgamečiu treneriu Dante Bottiniu, artėjančiame sezone jo žaidimą styguos ne tik Michaelas Changas, bet ir buvusi pirmoji dvejetų raketė Maxas Mirnyi.

„Žvėries“ pravardę užsitarnavęs baltarusis 22 metus trukusią profesionalo karjerą baigė tik praėjusiais metais. Ant aukščiausio ATP dvejetų reitingo laiptelio jis išbuvo net 57 savaites, tačiau karjeros pradžioje M.Mirnyi neprapuolė ir vienetuose, kuriuose pakliuvo į pirmąjį 20-uką.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Maxas Mirnyi
AFP/„Scanpix“ nuotr./Maxas Mirnyi

42-ejų Baltarusijos atstovo sąskaitoje – 52 dvejetų trofėjai (šeši „Didžiojo kirčio“) bei 2012 metų Londono olimpinių žaidynių auksas mišriuose dvejetuose.

„Labai nekantrauju pradėti darbo su Kei. Mes esame pažįstami jau ilgą laiką – kartu sportuodavome IMG akademijoje Bradentone, Floridoje. Manau, kad geri asmeniniai santykiai mums pasitarnaus ir dirbant kartu“, – teigė baltarusis.

Solidų 2019 metų K.Nishikorio sezoną aptemdė dešinės alkūnės trauma, kurią tenisininkas patyrė vasarą. Rugpjūčio pabaigoje prasidėjęs „US Open“ turnyras buvo paskutinis, kuriame šiemet dalyvavo japonas, o spalį jam buvo atlikta nesunki operacija.

29-erių geriausias Japonijos tenisininkas kitus metus žada pradėti naujoje ATP taurėje. Grupių etape Japonija kausis prieš Ispaniją, Urugvajų ir Sakartvelą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius