Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 09

Kei Nishikoris, Milošas Raoničius ir Grigoras Dimitrovas iškopė į pusfinalį Brisbene

Milošas Raoničius tik po atkaklios nugalėjo 87-ą pasaulio raketę Samuelį Grothą ir pateko į Brisbene vykstančio ATP 250 serijos turnyro pusfinalį. 8-ą vietą pasaulio reitinge užimantis kanadietis šventė pergalę rezultatu 7:6(5), 3:6, 7:6(2). Mačas truko dvi valandas.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Aš manau, kad jis žaidė geriau už mane. Manau, kad man pergalę padėjo iškovoti didesnė patirtis“, – po ketvirtfinalio mačo kalbėjo M.Raoničius. 

Kanados tenisininkas mače atliko 22-u neliečiamus padavimus. Tuo tarpu vietos aistruolių karštai palaikomas australas S.Grothas tokių padavimų atliko 15-a. 

„Aš manau, kad iki tie-break‘ų (pratęsimų) žaidžiau geriau, – įspūdžiais dalijosi S.Grothas. – Manau, kad tai yra mano kitas uždavinys. Kai žaidi su tokiais vaikinais, turi žinoti, kad jie svarbiausiomis akimirkomis tau nieko nedovanos. Aš atidaviau gal vieną ar du taškus.“

Turnyro pusfinalyje M.Raoničius kovos su Kei Nishikoriu. 5-a pasaulio raketė iš Japonijos 6:0, 6:4 nugalėjo kitą australą Bernardą Tomičių. Mačas truko vos 58-ia minutes. 

Tarp keturių geriausių pateko ir Grigoras Dimitrovas. Bulgarijos tenisininkas 6:3, 6:4 įveikė Martiną Kližaną. Turnyro pusfinalyje G.Dimitrovas susitiks su šveicaro Rogerio Federerio ir australo Jameso Duckwortho poros nugalėtoju.  

VIDEO: Milošas Raoničius nugalėjo Samuelį Grothą Brisbene
VIDEO: Kei Nishikoris nugalėjo Bernardą Tomičių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius