Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 23

Kei Nishikoris užtikrintai pradėjo turnyrą Akapulke

Antroji „Abierto Mexicano Telcel“ turnyro raketė Kei Nishikoris iškovojo pergalę prieš Thiemo De Bakkerį rezultatu 6:0, 6:3 ir užtikrintai pateko į kitą etapą. Japonui, kuris neseniai iškovojo savo ketvirtą „Memphis Open“ titulą iš eilės, prireikė mažiau nei valandos pasiekti pirmajai pergalei Akapulke.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kei Nishikoris

„Esu patenkintas savo pasirodymu šiame mače, – po mačo kalbėjo K.Nishikoris. – Šią dvikovą pradėjau labai gerai. Jis pramušė labai didelę dalį savo smūgių. Antrame sete jis atrodė susikaustęs.

Mano tikslas žaisti finale. Niekuomet negalvoju apie savo skirstymą turnyre ar kažką panašaus. Net neatsimenu, kad praėjusiais metais buvau pirmoji turnyro raketė.

Kol kas esu patenkintas savo sezono pradžia. Neblogai rungtyniavau Australijoje ir vėl laimėjau Memfyje. Tai suteikė man daug pasitikėjimo savo jėgomis. Dabar esu labiau kantrus ir stabilus. Manau, kad žaidžiu geriau nei 2015-ais metais.“

VIDEO: Akapulkas 2016: Puikus Kei Nishikorio taškas

K.Nishikorio varžovas kitame etape bus Dudi Selos ir Samo Querrey poros nugalėtojas.

Į antrąjį etapą Meksikoje taip pat pateko Adrianas Mannarino, kuris nesunkiai nugalėjo vardinį kvietimą gavusį Tigrę Hanką rezultatu 6:1, 6:2. Donaldas Youngas (ATP 79) nugalėjo aukščiau reitinge esantį Gilles'į Mullerį (ATP 46) rezultatu 6:3, 6:3.

Ilja Marčenko susitvarkė su 247-a pasaulio raketė Tommy Paulu rezultatu 6:2, 7:6 (7:4). Robinas Haase nugalėjo devintojo šimtuko tenisininką Luisą Patino rezultatu 6:1, 6:2. Victoras Estrella (ATP 74) įveikė šeštojo šimtuko atstovą iš Meksikos Lucasą Gomezą rezultatu 6:4, 6:2.

„Abierto Mexicano Telcel“ turnyro nugalėtojui atiteks 500-ai reitingo taškų bei 321-o tūkstančių JAV dolerių piniginis prizas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius