-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 22

Keistos tatuiruotės prasmę paaiškinęs A.Bublikas: „Tenisą žaidžiu tik dėl pinigų“

Nebe pirmą kartą ne tik ekstravagantiškais smūgiais, bet ir aštriais pasisakymais teniso pasaulyje garsiai nuaidintis Alexanderis Bublikas (ATP-55) dar kartą sužibo „Open 13 Provence“ turnyre Marselyje, Prancūzijoje. Duodamas interviu prancūzų dienraščiui „L'Equipe“ tenisininkas atskleidė, kad tenisą žaidžia tik dėl didelio honoraro.
Alexanderis Bublikas
Alexanderis Bublikas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Kalbant atvirai, neįžvelgiu jokio pozityvo esant profesionaliu tenisininku, – dienraštį šokiravo Bublikas. – Žaidžiu tik dėl pinigų. Jei nebūtų tokių didelių pinigų, nedelsdamas nustočiau žaisti. Kol kas neužsidirbau pakankamai pinigų, kitu atveju iš karto baigčiau karjerą.“

Kazacho kūną puošia daug skirtingų tatuiruočių, tačiau viena iš jų – skeletas su teniso kamuoliuku – kelia daugiausiai klausimų. Tenisininkas paaiškino jos prasmę.

„Turiu septynias tatuiruotes ir kiekviena iš jų turi tam tikrą reikšmę mano gyvenime. Tenisą reprezentuoja skeletas su teniso kamuoliuku rankoje – ji man primena, kad esu priverstas kentėti šį sportą kiekvieną dieną.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Bublikas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Bublikas

Tačiau ir tai nebuvo viskas. Internautams užkliuvo dar keletas A.Bubliko citatų po pergalės pirmajame ATP turnyro Marselyje etape.

„Tikriausiai ir mirsiu būdamas tenisininku. Būti profesionaliu žaidėju labai sunku. Turi žaisti kiekvieną dieną net jei turi kitų problemų. Pavyzdžiui, net jei išsiskirsi su drauge, vis tiek privalai žaisti, o tuomet visi klausia, kodėl pralaimėjai. Tai yra teniso dalis, kurios labiausiai nekenčiu.“

Visgi tokie šokiruojantys kazacho žodžiai didelės įtakos kol kas solidžiai jo karjerai ATP ture nedaro. Praėjusių metų spalį rekordinę 48 vietą ATP reitinge pasiekęs tenisininkas šiuo metu iš žaidimo vienetuose jau yra užsidirbęs daugiau nei 1,3 mln. JAV dolerių.

Šią savaitę Marselyje A.Bublikas jau spėjo nužygiuoti iki pusfinalio, o būdamas autsaideriu įveikė tokius varžovus kaip Martonas Fucsovics, Benoit Paire bei Denisas Šapovalovas. Šios pergalės tenisininkui pirmadienį ATP reitinge leis pasiekti naujas aukštumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius