Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 02

Kelio į pergales nerandantis Rafaelis Nadalis nepanikuoja

Tik vieną titulą šiemet Buenos Airėse iškovojęs Rafaelis Nadalis nepanikuoja dėl kritusios savo sportinės formos. Ispanas ATP reitinge krito į ketvirtą poziciją bei, atrodo, pametė raktą į pergales. Tačiau tenisininkas įsitikinęs, kad susigrąžins prarastas pozicijas.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Suprastėjęs 28-erių metų tenisininko žaidimas iškėlė klausimą, ar jis sugebės iškovoti 10-tą karjeroje „French Open“ titulą. Be to, kitą savaitę ispanui teks ginti reitingo taškus Madrido „Masters“ turnyre, kuriame R.Nadalis triumfavo pastaruosius dvejus metus iš eilės.

Šiemet R.Nadaliui pavyko įveikti tik vieną TOP-10 žaidėją. Ispanas Monte Karle nugalėjo Davidą Ferrerą. Tačiau grunto karaliumi vadinamas R.Nadalis tiki, kad būtent turnyras Madride padės jam atsitiesti ir tinkamai pasiruošti „French Open“ varžyboms.

„Madridas visuomet mane nuteikia pozityviai. Tiek aistruoliai, tiek miestas davė man tai, apie ką galėjau tik svajoti. Žinau, kad šiuo metu man sekasi prasčiau nei tikėjausi, bet tai nereiškia, kad nesu susijaudinęs galėdamas žaisti Madride” , – sakė tenisininkas.

Paskutinį pralaimėjimą R.Nadalis patyrė Barselonoje. Grunto karalius trečiame turnyro etape neatsilaikė prieš italą Fabio Fognini. Barselonos turnyre ispanas yra triumfavęs 8 kartus. Ir nors šis sezonas jam nesiklosto taip, kaip jis norėtų, R.Nadalis nenuleidžia rankų. 

„Aš tikiu, kad viską darau teisingai. Kai darai viską, ką gali, negalima prašyti daugiau“ , – ryžtingai kalba ketvirtoji pasaulio raketė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius