Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 22

Ketvirtfinalyje pralaimėjęs Novakas Džokovičius negalėjo paaiškinti savo nesėkmės

Novakas Džokovičius maždaug už penkių savaičių pradės savo „French Open“ titulo gynybą Paryžiuje, tačiau kol kas šį sezoną jam įsivažiuoti nepavyksta. Pirmame savo turnyre ant grunto dangos serbas patyrė nesėkmę prieš Davidą Goffiną ir iš pirmenybių Monte Karle pasitraukė ketvirtfinalyje. Spaudos konferencijoje tenisininkas sunkiai ieškojo savo pralaimėjimo priežasčių.
Novakas Džokovičius prieš Davidą Goffiną
Novakas Džokovičius prieš Davidą Goffiną / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė N.Džokovičius visą savaitę susidūrė su sunkumais kortuose ir po dviejų pergalių atkakliose dvikovose patyrė nesėkmę prieš Belgijos tenisininką D.Goffiną 2:6, 6:3, 5:7.

VIDEO: Monte Karlas: ketvirtfinalių apžvalga

„Nežinau. Tikrai nežinau, – mąstė serbas. – Darau viską, kad žaisčiau kuo geriau. Manau, kad mano sportinė forma yra geresnė nei per pirmus keletą sezono mėnesių.

Tačiau grunto danga yra labai savotiška. Ant jos reikia labai daug treniruotis bei judėti žaidžiant. Tikiuosi, kad ant šio aikštės paviršiaus dar sužaisiu nemažai mačų prieš keliaujant į Paryžių.“

N.Džokovičiaus pasirodymas „Australian Open“ turnyre baigėsi jau antrame etape, tačiau grunto sezono metu serbas nežais daugiau nei planuota. Jis dar ketina dalyvauti pirmenybėse Madride bei Romoje, o tuomet pradės savo pasirodymą „French Open“.

„Jokių papildomų turnyrų neplanavau. Manau, kad tvarkaraštis išliks toks pat. Tačiau laikas parodys.“

Trečiame etape Monte Karle pralaimėjęs Andy Murray paprašė vardinio kvietimo į kitą savaitę prasidėsiantį „Barcelona Open“ turnyrą, o ten jis prisijungs prie Rafaelio Nadalio, kuris kausis dėl savo dešimtojo trofėjaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius