Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 30

Ketvirtuoju Lietuvos teniso rinktinės žaidėju tapo Kasparas Žemaitėlis

Paaiškėjo galutinė Lietuvos teniso rinktinės sudėtis Daviso taurės varžybose su Kipro ekipa. Keturių žaidėjų atrankos turnyrą laimėjo ir atsilaisvinusią Lauryno Grigelio vietą užėmė Kasparas Žemaitėlis.
Kasparas Žemaitėlis
Kasparas Žemaitėlis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

17-metis Šiaulių teniso mokyklos atstovas lemiamoje atrankos turnyro trijų setų kovoje 5:7, 6:0, 6:4 nugalėjo 15-os metų Balžeko teniso mokyklos atstovą Tadą Babelį. 

balzekastennis.lt/Tadas Babelis
balzekastennis.lt/Tadas Babelis

„Kasparas pelnytai išsikovojo vietą Lietuvos rinktinėje. Išvydome labai gero lygio ir kokybiško teniso lemiamą kovą – po atrankos mačo kalbėjo rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas. – Labai džiaugiamės, kad surengėm tokią atranką jauniems mūsų žaidėjams. Visi vaikinai stengėsi. Manau, kad visiems tai išeis į naudą ir pridės dar didesnį norą tobulėti.“

Taip pat atrankoje dalyvavo ir į Lietuvos rinktinės sudėtį pretendavo patekti Almantas Oželis ir Lukas Žvikas. Vieta komandoje atsirado kai paaiškėjo, kad rinktinei dėl riešo traumos negalės padėti vienas lyderių – Laurynas Grigelis. 

Daviso taurės varžybos prasidės penktadienį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius