Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 03

„Kitos Karalienės nebebus“: pasaulio įžymybės lieja padėkas Serenai Williams

Ajla Tomljanovič (WTA-46) tapo paskutine legendinės Serenos Williams varžove profesionaliame tenise. „US Open“ turnyro trečiajame etape australė 7-5, 6-7 (7-4), 6-1 įveikė S.Williams ir užbaigė įstabią geriausios visų laikų tenisininkės karjerą.
Serena Williams
Serena Williams / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jaučiuosi šiek tiek nesmagiai, man gaila, nes myliu Sereną, kaip ir jūs visi“, – kalbėjo A.Tomljanovič, kuriai mačo metu teko atlaikyti milžinišką publikos priešpriešą.

„Įtaka, kurią ji padarė šiam sportui ir man asmeniškai, yra neįtikėtina. Niekada nemaniau, kad turėsiu galimybę žaisti paskutiniajame jos mače. Tai siurrealu, nes buvau dar vaikas, kai stebėjau jos pergales“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Serena Williams
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Serena Williams

„Ką tik matėme paskutinį „US Open“ su visų laikų geriausia“, – „Twitter“ tinkle parašė legendinis krepšininkas Magicas Johnsonas, padėkojęs Serenai už milžinišką įtaką tenisui, mergaitėms ir visam pasauliui.

Padėkos už įkvėpimą, sveikinimai su įspūdinga karjera, palinkėjimai ar tiesiog šilti žodžiai, skirti išeinančiai Karalienei, užtvindė socialinius tinklus, vos tik pasibaigė dvikova su A.Tomljanovič.

„Buvo garbė stebėti tavo kelionę. Tu parodei pasauliui, kad esi geriausia“, – sakė LeBronas Jamesas, paskyręs dviejų minučių padėkos video.

„Nike“ publikavo emocijomis veriantį vaizdo klipą, dedikuotą tenisininkei, ir parašė: „Kartais tereikia būti savimi, kad pakeistum pasaulį“:

„Serena, AČIŪ TAU. Tavo dėka tikiu savo svajone. Žodžiais neapibūdinama tavo įtaka“, – parašė 18-metė tenisininkė Coco Gauff.

„Koks malonumas stebėti! Ačiū, kad esi įkvėpimo šaltinis“, – rašė gimnastikos žvaigždė, olimpinė čempionė Simone Biles, padėkojusi ir už įtaką juodaodžių bei moterų sportui.

„Tu neabejotinai esi geriausia tiek aikštynuose, tiek už jų ribų. Ačiū, kad įkvėpi vaikytis svajonių. Myliu tave, mažoji sesute!“, – dėkojo Tigeris Woodsas, golfo žaidėjas.

„25 metai. Čempionė. Shero. Legenda amžiams!“, – brūkštelėjo TV ikona Oprah Winfrey. „Shero“ naudojamas kaip žargoninis sinonimas apibūdinti heroję moterį („hero“).

„Buvo smagu stebėti ne tik tai, kaip Serena pakeitė teniso sportą, bet ir tai, kaip įkvėpė kitą kartą. Jos pasiekimai kalba patys už save, tačiau mane labiausiai žavi, kad ji niekada nepasiduoda. Aikštėje ir už jos ribų“, – parašė Michaelas Phelpsas.

„Jos valia, jos jėga, jos užsispyrimas... ji tiesiog niekada nepasiduoda. Pavyzdys mums visiems“, – pridūrė plaukimo legenda.

„Ji visada kovoja iki paskutinio taško. Tu tiek daug davei tenisui ir moterų sportui!“, – padėkojo futbolininkė Alex Morgan.

„Kokia kelionė! Išskirtinė karjera, kurios metu teko įveikti vyrams ir moterims taikomus dvigubus standartus“, – dėmesį S.Williams skyrė ir milijardierius Billas Gatesas.

„Merci. Kitos Karalienės niekuomet nebebus“, – savo paskyroje padėkojo „French Open“ organizatoriai.

S.Williams pasitraukia iš teniso laimėjusi net 23 „Didžiojo kirčio“ turnyrus ir iškovojusi keturis olimpinius aukso medalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius