Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 16

Kokią gimtadienio dovaną Vimbldone sau įteiks Ričardas Berankis?

Ričardas Berankis artėjantį 24-ąjį gimtadienį norėtų sutikti Vimbldono varžybose. Ir švęsti jį kaip įmanoma ilgiau prestižiniame „Didžiojo kirčio“ turnyre Londone. Bet pradžioje 137-ą vietą pasaulio reitinge užimančiam lietuviui teks kovoti atrankoje.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis birželio 21-ąją švęs gimtadienį / Ričardo Berankio facebook puslapio nuotrauka

Pirmame kvalifikacijos etape R.Berankis žais su 358-ą vietą pasaulio reitinge užimančiu Alexanderiu Wardu. 24 metų britas šį sezoną rungtyniauja žemiausios kategorijos „Futures“ serijos turnyruose ir iškovojo 26-ias pergales bei patyrė tik 6-is pralaimėjimus. 

„Varžovo žaidžiančio nemačiau. Nieko negaliu apie jį pasakyti“, – atviravo R.Berankis. 

Paskutinį kartą varžybose ant žolės R.Berankis pergalę iškovojo prieš dvejus metus. Praėjusią savaitę vykusiame Halės turnyro pirmame atrankos rate lietuvis 2:6, 6:7(7) nusileido Ekvadoro atstovui Giovanniui Lapentti (ATP 447).

R.Berankis po netikėto pralaimėjimo Vokietijoje visą laiką skyrė treniruotėms ir liko patenkintas procesu besiruošiant Vimbldono atrankai. 

„Pasiruošimas turnyrui buvo tikrai geras. Pakankamai turėjau treniruočių ant žolės ir jaučiuosi pasiruošęs ateinantiems mačams“, – kalbėjo pirmadienio vakarą atranką pradėsiantis geriausias Lietuvos tenisininkas.  

R.Berankio ir A.Wardo poros nugalėtojas antrame kvalifikacijos rate kovos su Andrea Arnaboldi (ATP 165) arba kitu italu Matteo Viola (ATP 178). 

Už patekimą į pagrindines varžybas tenisininkas pelnys 25 reitingo taškus ir gaus 115 tūkstančių litų premiją. O tai jau būtų, ko gero, geriausia gimtadienio dovana.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius