Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 10

Kraunasi lagaminus: Prancūzija iš Rio olimpiados pašalino Benoit Paire

Benoit Paire ir vėl prisidirbo. Naktį iš antradienio į trečiadienį Prancūzijos teniso federacija (FFT) pranešė, kad 32-ajai pasaulio raketei buvo liepta susikrauti lagaminus ir išsinešdinti iš Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių.
Benoit Paire
Benoit Paire / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai Prancūzijos dienraščiui „L’Equipe“ pranešė FFT techninis direktorius Arnaudas Di Pasquale. Prancūzas aiškių detalių nedavė, tačiau pareiškė, kad tokį sprendimą lėmė prastas B.Paire elgesys.

„Mes jam ir taip padarėme daug išlygų, – nepasitenkinimą reiškė A. Di Pasquale. – Kai esi Prancūzijos olimpiečių komandoje, turi laikytis tam tikrų taisyklių. Jo elgesys yra nepriimtinas. Jam trūksta pagarbos jausmo kolegoms ir visam personalui.“

„Aš jau paprašiau jo susikrauti lagaminus. Jam neturėjo būti leista atvykti čia, jei jis nesiruošė laikytis taisyklių.“

Vis dėlto apie tai FFT pranešė tik tada, kai B.Paire olimpinio teniso turnyro antrame etape nusileido italui Fabio Fognini. Dvejetų ir mišrių dvejetų varžybose 27-erių metų prancūzas nedalyvauja, tad B.Paire per daug nesupyko.

„Džiaugiuosi, kad reikia išvykti. Mano požiūris į olimpines žaidynes yra kitoks, tačiau nuomonę pasiliksiu sau. Ta teniso federacija yra niekas, todėl tai nėra kažkas labai rimto,“ – rėžė 32-oji pasaulio raketė.

Prancūzas vėliau dar kartą paaštrino situaciją, pasakydamas, jog Rio olimpiada jam tebuvo pasiruošimas prieš Sinsinačio „Masters“ turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius