Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 15

Kremliaus taurėje – sensacingas R.Berankio pralaimėjimas

Pirmoji Lietuvos teniso raketė Ričardas Berankis (ATP-67) nesugebėjo sėkmingai startuoti „VTB Kremlin Cup“ turnyre Maskvoje, Rusijoje.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Ties iškritimo riba dar antrajame sete balansavęs lietuvis inicijavo spurtą, tačiau galiausiai 2:6, 6:4, 3:6 pralaimėjo ispanui Roberto Carballes Baenai (ATP-80).

29-erių lietuvis pirmajame sete dukart pralaimėjo savo padavimų serijas ir nesusikūrė nė vieno break point'o, o panaši situacija vyravo ir pirmuose septyniuose antrojo seto geimuose.

Grunto dangos specialistas R.Carballes Baena trečią kartą laimėjo paduodant Ričardui ir visiškai perėmė kontrolę į savo rankas (4:3).

Tačiau ties prarajos riba atsidūręs R.Berankis tuomet surengė aplodismentų vertą spurtą – laimėjo tris geimus iš eilės nepalikdamas varžovui jokių šansų ir išlygino rezultatą setais.

Deja, tačiau lemiamoje partijoje lietuvis nepasinaudojo vieninteliu break point'u, o rezultatui esant 3:3 dar du kartus pralaimėjo paduodamas ir patyrė netikėtą pralaimėjimą. Beje, prieš mačą Lietuvos tenisininkas buvo laikomas ryškiu poros favoritu.

Kadangi praėjusiais metais pasiekė „VTB Kremlin Cup“ ketvirtfinalį, R.Berankis šįkart praras 45 ATP reitingo taškus. Tai buvo ketvirtoji tenisininko nesėkmė iš eilės vienetuose (septintoji, jei įskaičiuotume ir dvejetus).

Už nesėkmingą pasirodymą pirmajame etape mūsų tautietis gaus 8 465 JAV dolerių piniginį prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius