Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 15

Kvėpavimo problemų turėjusiai Rumunijos teniso žvaigždei atlikta operacija

Didelių sunkumų su kvėpavimu pastaruoju metu turėjusi Simona Halep (WTA-9) gulėsi ant operacinės stalo ir mažiausiai keletą savaičių praleis be teniso.
Simona Halep
Simona Halep / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiomis dienomis Rumunijos teniso superžvaigždei Simonai Halep buvo atlikta speciali nosies operacija, kuri turėtų pašalinti visus sunkumus kvėpuojant, su kuriais pastaraisiais mėnesiais susidūrė tenisininkė.

30-metė rumunė atskleidė, kad kvėpavimo problemos ją kamuoti pradėjo dar rugpjūčio pradžioje vykusiame turnyre Vašingtone. Simonai pavyko laimėti WTA1000 turnyrą Toronte, tačiau „US Open“ pirmenybėse buvo patirtas šokiruojantis pralaimėjimas jau pirmajame rate.

„Ši problema labai apsunkino mano kvėpavimą, o dar sunkiau būdavo naktimis, kai mano nosis pasidarydavo visai “užsiblokavusi„. Vienintelis sprendimo būdas buvo operaciją. Viskas praėjo sklandžiai, dabar reikės keleto savaičių poilsiui prieš fizinius užsiėmimus. Susitiksime teniso korte“, – žinutę savo aistruoliams pasiuntė Halep.

Su buvusiu Serenos Williams strategu Patricku Mouratoglou šiuo metu bendradarbiaujanti rumunė šiuo metu yra kaip tik aštunta lenktynėse dėl patekimo į finalinį WTA turnyrą, kuriame ir dalyvaus 8 pajėgiausios šio sezono tenisininkės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius