Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 22

Latvis Ernestas Gulbis suklupo jau pirmajame „US Open“ kvalifikacijos etape

Stipriausio Latvijos tenisininko Ernesto Gulbio (ATP-131) paskutiniajame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre nematysime. Jam teko pripažinti varžovo pranašumą jau pirmajame atrankos mače.
Ernestas Gulbis
Ernestas Gulbis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

E.Gulbis 6:3, 2:6, 4:6 nusileido vietos žiūrovų palaikomam amerikiečiui Christianui Harrisonui (ATP-236). Beje, jis yra kito garsaus JAV tenisininko – Ryano Harrisono, jaunesnysis brolis.

Latvis turėjo auksinę galimybę užbaigti susitikimą be didesnės įtampos, kuomet trečiajame sete pirmavo 4:3 bei oponento padavimų serijoje buvo išsiveržęs į priekį 40:0. Tiesa, amerikietis savo padavimus laimėjo, o jau sekančiame geime pasinaudojo savosiomis galimybėmis.

Rygoje gimęs mūsų kaimynas šį sezoną praleis jau antrąsias „Didžiojo kirčio“ pagrindines varžybas. Sausį jis nedalyvavo „Australian Open“ turnyre.

Vimbldone E.Gulbis nugalėjo A.Zverevą bei pasiekė 4-ąjį varžybų ratą, tačiau jau kuomet atrodė, kad latvis pradės demonstruoti tą formą, kuri jam leido pakliūti į pirmąjį ATP dešimtuką, jis pralaimėjo keturis susitikimus iš eilės.

„US Open“ kvalifikacijoje dalyvauja ir kiti praeityje aukštumas pasiekę tenisininkai. Pirmąjį savo susitikimą laimėjo buvusi 5-oji pasaulio raketė Tommy Robredo, tačiau nesėkmę patyrė 17 reitingo vietoje pabuvojęs Bernardas Tomičius. Ketvirtadienį savo mačą žais Ivo Karlovičius (buvusi 14 raketė).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius