Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 21

Latvis neįkando – Alexanderis Zverevas užtikrintai startavo Ženevoje

Pirmoji „Banque Eric Sturdza Geneva Open“ turnyro raketė Alexanderis Zverevas (ATP-5) nesutiko rimto pasipriešinimo savo debiutiniame mače.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Vokietis vos per 65 minutes rezultatu 6:2, 6:1 sutriuškino latvį Ernestą Gulbį (ATP-80) ir pateko į varžybų ketvirtfinalį.

Latvijos tenisininkas pirmasis laimėjo varžovo padavimus mačo pradžioje, tačiau po to sekė net aštuonių pralaimėtų geimų serija.

80-oji pasaulio raketė sugebėjo susikurti daugiau break point'ų (9 prieš 8), tačiau realizacija – vokiečio pusėje. Pastarasis išnaudojo 5 iš 8, kuomet E.Gulbis – vos 1 iš 9. Saša Zverevas dar pridėjo ir 6 šešis neatremiamus padavimus.

Vokietijos teniso superžvaigždė po pasiekto finalo ATP 500 taškų vertės turnyre Akapulke yra tiesiog neatpažįstamas – laimėjo tik 7 susitikimus iš 15-os. Tai lėmė, kad tenisininkas iš trečiosios pozicijos nukrito į penktąją.

Sugrįžti į pergalių kelią A.Zverevas tikisi pirmą kartą dalyvaudamas turnyre Ženevoje – čia vokietis yra aiškus favoritas, o antroji turnyro raketė Stanas Wawrinka yra 22 ATP reitingo vietomis žemiau.

„Scanpix“/AP nuotr./Ernestas Gulbis
„Scanpix“/AP nuotr./Ernestas Gulbis

Latvis Ernestas Gulbis yra buvusi 10-oji pasaulio raketė, tačiau kelis pastaruosius sezonus „trinasi“ aplink ties pirmojo šimtuko pabaiga. Šiame sezone tenisininkas yra iškovojęs 6 pergales ir patyręs net 15 pralaimėjimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius