Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 13

Laurynas Grigelis – apie produktyvią savaitę JAV ir artimiausią turnyrą

Antroji Lietuvos raketė Laurynas Grigelis (ATP-283) praėjusią savaitę iškovojo pirmąsias pergales 2019 metų sezone, o laukdamas lėktuvo prieš skrydį iš JAV į Vokietiją tenisininkas su „deuce.lt“ sutiko pasidalinti trumpu komentaru apie pozityvų Columbus „Challenger“ turnyrą ir artimiausius planus.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Laurynas praėjusią savaitę sužaidė net tris po daugiau nei 2 valandas trukusius susitikimus – 3:6, 6:0, 7:5 nugalėjo britą Liamą Broady, 3:6, 6:3, 6:4 palaužė prancūzą Matthiasą Bourge'ą ir aštuntfinalyje 6:7(4), 6:4, 2:6 nusileido vokiečiui Janui Choinskiui.

Aštuntfinalio pasiekimas lietuviui garantavo 7 ATP reitingo taškus ir 860 JAV dolerių.

Apie Columbus „Challenger“ turnyrą:

„Savaitė buvo tikrai nebloga, nes laimėjau net du mačus 3 setų kovoje, o paskutiniajame susitikime viską vėlgi lėmė paskutinysis setas. Dėl paleistos pergalės dvikovoje su J.Choinskiu išties labai gaila, nes turėjau visas galimybės mačą laimėti. Visgi kelios grubios klaidos ir varžovo tiksliau ir kantriau sužaisti taškai kainavo pergalę. Tačiau pozityvumo tikrai yra – pavyko išpildyti tai, ties kuo buvo dirbama 2–3 savaites tarpsezonyje.“

Apie artimiausias varžybas ir tikslus jose:

„Dabar keliauju į Vokietiją, žaisiu Koblenco „Challenger“ pagrindinėse varžybose. Visas susikaupimas yra ties šiuo turnyru, o tikslas, žinoma, laimėti kuo daugiau susitikimų. Po turnyro Vokietijoje grįšiu į treniruočių režimą (2–3 savaitės), su treneriu bandysime tobulinti įvairias žaidimo situacijas ir silpnąsias mano puses. Dabar nekantriai laukiu turnyro Vokietijoje“, – kalbėjo Laurynas.

„Challenger“ turnyro „burtai“ Koblence Laurynui buvo gana palankūs – pirmojo etapo varžovu tapo 20-metis rusas Pavelas Kotovas (ATP-343).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius