Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 05

Laurynas Grigelis – „Futures“ turnyro Rumunijoje ketvirtfinalyje

Laurynas Grigelis Rumunijoje vykstančiame „Galati Futures“ turnyre užtikrintai žengė į ketvirtfinalį. 352-ą vietą ATP reitinge užimantis Lietuvos tenisininkas ketvirtadienį vykusioje dvikovoje 6:4, 6:2 lengvai įveikė po kvalifikacijos į pagrindines varžybas patekusią 1858-ąją pasaulio raketę Ciprianą Alexandru Porumbą.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

L.Grigelis ir C.A.Porumbas raketes surėmė pirmą kartą.

Pirmojo seto trečiame ir ketvirtame geimuose tenisininkai apsikeitė pralaimėtomis padavimų serijomis, tačiau septintame geime 24-erių metų Lietuvos tenisininkui pavyko pasinaudoti antru „break point’u“, kuris lėmė mūsiškio pergalę.

Antroje dvikovos dalyje L.Grigelis pradėjo dominuoti. Rezultatui esant 1:1 352-oji pasaulio raketė laimėjo penkis iš kitų šešių geimų ir užtikrintai žengė į kitą ITF serijos turnyro Rumunijoje etapą.

Pergalę iškovojęs L.Grigelis užsitikrino 2 ATP reitingo taškus ir 292 JAV dolerius, o „Galati Futures“ varžybų ketvirtfinalyje susikaus su Bulgarijos tenisininku Alexanderiu Lazovu (ATP-487), kuris 6:1, 6:2 sutriuškino kortų šeimininką Bogdaną Boržą (ATP-1138).

Antroji Lietuvos raketė taip pat dalyvauja ir dvejetų turnyre. Jo ir rumuno Dragošo Dima duetas ketvirtadienį ketvirtfinalyje susikaus su antrą reitingą turnyre turinčių Rumunijos tenisininkų Vasile Antonescu ir Mircea-Alexandru Jecano pora.

Nesėkmingai ketvirtadienio dvikova „Galati Futures“ turnyre susiklostė Lukui Mugevičiui. 765-ą vietą ATP reitinge užimantis 21-erių metų lietuvis 0:6, 5:7 patyrė nesėkmę prieš L.Grigelio dvejetų partnerį D.Dima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius