-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 05

Lietuviai nugalėjo norvegus ir Daviso taurėje išsiveržė į priekį 2:1

Lietuvos teniso rinktinė dvejetų mače užtikrintai nugalėjo Norvegijos tenisininkus ir Daviso taurės varžybose išsiveržė į priekį 2:1. Ričardo Berankio ir Lauryno Grigelio duetas 6:2, 7:6 (7:2), 6:1 nugalėjo jaunuosius norvegus Viktorą Durasovičių ir Casperą Ruudą.
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis
Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Lietuvių komanda jau pačioje susitikimo pradžioje laimėjo varžovų padavimų seriją ir netrukus padidino pranašumą iki 5:1. Pirmą setą aikštės šeimininkai laimėjo užtikrintai vos po 29-ias minutes trukusios kovos. 

Norvegijos rinktinės lyderiui V.Durasovičiui ir antroje dalyje ne itin sekėsi sėkmingai atlikti padavimus ir tuo pasinaudoję lietuviai išsiveržė į priekį 4:2. Tačiau norvegams pavyko atsitiesti ir abi komandos turėjo žaisti pratęsimą. Tie-break‘e lietuvių pranašumas nekėlė abejonių ir aikštės šeimininkai laimėjo antrą setą. 

Paskutinėje dalyje R.Berankio ir L.Grigelio duetas laimėjo penkis geimus iš eilės, setą ir mačą. Lietuviai iškovojo svarbią pergalę kovoje dėl patekimo į kitą Daviso taurės etapą. Dvejetų mačas truko valandą ir 45-as minutes.

Sekmadienį Šiaulių arenoje bus žaidžiami lemiami vienetų susitikimai. 12-ą valandą R.Berankis kovos su pirma Norvegijos rinktinės rakete V.Durasovičiumi. Vėliau numatyta L.Grigelio ir Caspero Ruudo akistata. Varžybos transliuojamos deuce.lt teniso naujienų portale.

Lietuvos ir Norvegijos rinktinių nugalėtojai antrame Daviso taurės etape kovos su Pietų Afrikos Respublikos tenisininkais, kurie jau per dvi varžybų dienas 3:0 susitvarkė su Liuksemburgo atstovais.   

Sekmadienis 12:00 Ričardas Berankis (ATP 86) Viktoras Durasovičius (ATP 460)
Sekmadienis 14:00 (jeigu prireiks) Laurynas Grigelis (ATP 335) Casperas Ruudas (ATP 779)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius