-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 27

Lietuvių ir norvegų Daviso taurės teniso mače Dovydą Šakinį keičia Mantas Bugailiškis

Lietuvos teniso rinktinė išvyko į Oslą, kur pirmadienį pradės pasirengimą savaitgalį vyksiančiam Daviso taurės Europos–Afrikos zonos antros grupės mačui su Norvegijos komandą.
Mantas Bugailiškis
Mantas Bugailiškis / LTS nuotr.

Popiet Oslo teniso arenoje vyksiančioje pirmojoje treniruotėje lietuviai sportuos dar be iš Italijos atvyksiančio Lauryno Grigelio, kuris prie komandos prisijungs vakare.

Tiesa, Lietuvos rinktinės sudėtyje įvyko neplanuotų pokyčių. Komandoje šį kartą nebus Dovydo Šakinio, kurį Osle pakeis jaunasis Mantas Bugailiškis.

„Gaila, tačiau Dartmoutho koledže studijuojančio ir ten teniso žaidžiančio Dovydo į Daviso taurės susitikimą su norvegais neišleido koledžo komandos treneriai. Dovydas labai norėjo prisijungti prie Lietuvos rinktinės, todėl yra nusivylęs. Ypač skaudu tai, kad apie tokį sprendimą Dovydas ir mes, Lietuvos teniso sąjunga, buvome informuoti kone paskutinę minutę“, – teigia Ramūnas Grušas, Lietuvos teniso sąjungos prezidentas.

Kita vertus, anot R.Grušo, šis pasikeitimas nekeičia komandos tikslų iškovoti pergalę Osle . „O ir Mantui Bugailiškiui, labai tikiuosi, šį savaitė su geriausiais mūsų tenisininkais taps rimtu postūmiu siekti naujų aukštumų ir dar nuoširdžiau dirbti per treniruotes.“

Lietuvos komanda Oslo teniso arenoje jaus ir savų teniso aistruolių palaikymą.

„Apie 70 žmonių į Oslą vyks iš Lietuvos. Tikiuosi, kad mūsiškius aktyviai palaikys ir ten gyvenantys lietuviai. Atrodo, kad 300 vietų arenoje mūsų komanda tikrai nesijaus kaip svečiuose. Už tai noriu labai padėkoti komandos sirgaliams“, – sako R. Grušas.

2014 metų Daviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Norvegijos ir Lietuvos rinktinių sausio 31–vasario 2 dienomis vyks Oslo teniso arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius