Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05

Lietuvos jaunųjų teniso čempionų desantas Kaune

Jau aštuntus metus iš eilės organizuojamas reitinginis teniso turnyras vaikams „Valio Cup 2014“. Birželio 5-8 dienomis Kauno Ąžuolyno sporto klubo teniso kortuose susirungs apie 300 vaikų iš visos Lietuvos. Šių metų dalyvių sąrašas išskirtinis: jis mirga Lietuvos čempionų ir prestižinių tarptautinių čempionatų prizininkų pavardėmis.
 „Valio Cup 2014“ vyriausioji teisėja Vita Lukštaraupienė ir teisėjas Irmantas Lukštaraupis.
„Valio Cup 2014“ vyriausioji teisėja Vita Lukštaraupienė ir teisėjas Irmantas Lukštaraupis.

„Džiaugiamės, kad šių metų turnyras išsiskirs stipriais žaidėjais, kurie yra daugelio Lietuvos reitinginių ir prestižinių tarptautinių čempionatų prizininkai. Laukiame Vilniaus teniso akademijos atvirų pirmenybių prizininkių Adelinos Norvaišytės, Deimantės Chailenko, Miglės Vėželytės, Klaipėdos miesto atvirų pirmenybių „Tennis Star“ čempionų Emilio Juknos ir Pijaus Vaitiekūno, prestižiniuose tarptautiniuose turnyruose sėkmingai dalyvaujančių Patricijos Paukštytės ir Simono Žukausko“, – sakė turnyro vyriausioji nacionalinės kategorijos teisėja Vita Lukštaraupienė. 

Keturių dienų turnyre rungsis 6-18 metų sportininkai šešiose amžiaus grupėse. Pirmųjų varžybų skonį galės pajusti ir pradedantieji žaisti tenisą – jie susirungs „Zuikučių“ turnyre. Tai gali būti lemiamas žingsnis, paskatinsiantis mažuosius žaidėjams siekti aukštumų teniso pasaulyje.

 „Organizuodami vaikų teniso turnyrą siekiame populiarinti sveiką gyvenimo būdą, kurio pagrindas yra aktyvus laisvalaikis, sportas ir racionali mityba,“ – teigė Laima Padegimienė, „Valio“ atstovybės Lietuvoje vadovė. 

Šis turnyras rengiamas jau aštuntąjį kartą. Kaip ir kasmet visi jaunieji sportininkai bus apdovanoti prizais, ypač gausiai – naujaisiais „Valio“ jogurtais.

Pasak mitybos specialistų, sportuojantiems vaikams ir suaugusiesiems pieno gaminių negalima pamiršti dėl visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų, vitaminų ir mineralų, ypač kalcio – būtent pienas bei jo produktai yra pagrindinis šio mineralo šaltinis mūsų maisto racione. 

„Valio“ įmonė įkurta 1905 metais ir yra viena seniausių ir inovatyviausių Suomijos pieno produktų gamintojų. Šiuo metu „Valio“ gaminiais prekiaujama 60 pasaulio šalių. Lietuvos rinkoje „Valio“ pieno produktais prekiaujama jau daugiau nei 10 metų. 

Taip pat aštunti metai gausus būrys Lietuvos teniso senjorų klubo organizuojami vyksta į teniso stovyklas bei turnyrus Turkijoje, Kretoje, Tenerifėje, Portugalijoje. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius