Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 07

Lietuvos rinktinė Daviso taurės dvikovą su Gruzija pradėjo nesėkme

Lietuvos rinktinė Daviso taurės savaitgalį pradėjo pralaimėjimu, nes į kortus žengęs Tadas Babelis neturėjo vilčių prieš 57 pasaulio raketę Nikolozą Basilašvilį. Lietuvio ir gruzino mačas truko vos valandą ir šešias minutes ir baigėsi rezultatu 3:6, 2:6, 0:6.
Tadas Babelis – Antso Rakotondramanga, Davis Cup
Tadas Babelis – Antso Rakotondramanga, Davis Cup / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pirmame sete T.Babelis pralaimėjo tik vieną savo padavimų seriją ir rungtyniavo neblogai, todėl mačo pradžia suteikė vilties. Tačiau antrame ir trečiame sete N.Basilašvilis padidino apsukas, o mačą baigė laimėdamas septynis geimus iš eilės.

„Turiu prisipažinti, kad mano varžovas yra visai kito kalibro žaidėjas nei aš. Šiandien prieš jį neturėjau jokių vilčių. Tačiau man tai yra puiki patirtis. Dabar svarbu padaryti tinkamas išvadas ir daug bei sunkiai dirbti treniruotėse. Tai yra vienintelis būdas tapti žaidėju, panašiu į Basilašvilį“, – po susitikimo kalbėjo T. Babelis.

Šioje dvikovoje T.Babelis laimėjo tik 54 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko 4 neliečiamus kirčius. Lietuvis taip pat atliko 6 dvigubas klaidas ir nė karto nepalaužė varžovo padavimo (0/3).

Toliau Lietuvos ir Gruzijos akistatoje į kortus žengs Laurynas Grigelis bei George'as Tsivadzė. Mūsiškiai atsilieka rezultatu 0:1, o žaidžiama iki trijų pergalių, todėl šis susitikimas gali nulemti labai daug.

G.Tsivadzė ATP pasaulio reitinge užima 862 vietą, o L.Grigelis žengia 249-as. Tarpusavyje tenisininkai dar nėra žaidę nė karto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius