-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 07

Lietuvos teniso rinktinės kapitonas Balžekas: įtampos nejaučiame, tik sportinį azartą nugalėti airius (video)

Daviso taurės mačui su Airija besiruošianti Lietuvos teniso rinktinė nuo praėjusio sekmadienio lieja prakaitą Dubline. „Negi nesimato nuotaikų? Nuotaika iš tikrųjų labai gera. Nejaučiame jokios įtampos, tik sportinį azartą nugalėti airius“, – prieš ketvirtą auklėtinių treniruotę teniso kortuose „Fitzwilliam“ pasakojo Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas.
Lietuvos teniso rinktinės treneris R.Balžekas džiaugėsi pasiruošimo procesu
Lietuvos teniso rinktinės treneris R.Balžekas džiaugėsi pasiruošimo procesu. / A.Tamulionio nuotr.

Rinktinės nariai Ričardas Berankis, Laurynas Grigelis, Dovydas Šakinis ir Lukas Mugevičius kasdien treniravosi daugiau nei po keturias valandas. Nors nuovargio nesijaučia, treniruočių krūvis prieš liepos 9–11 dienomis vyksiantį mačą po truputį mažėja.

„Vyrai pasiruošę labai gerai – nei nuovargio, nei traumų kol kas nėra. Nuovargis paprastai atsiranda dėl įtampos, tačiau atmosfera komandoje tokia gera, kad nejaučiame jokios įtampos. Atsipalaidavimo taip pat nėra jokio. Treniruojamės labai rimtai. Net į miestą praktiškai dar nebuvome išėję“, – kalbėjo R.Balžekas.

Rinktinės kapitonas pridūrė, kad treniruočių sąlygos „Fitzwilliam“ teniso kortuose yra sudarytos kone idealios. „Sąlygos sudarytos iš tikrųjų labai geros. Organizatoriai pasistengė labai stipriai. Jaučiamės praktiškai kaip namuose. Gauname viską, ko paprašome“, – sakė R.Balžekas.
 

Pasidžiaugęs sėkmingu auklėtinių pasiruošimu R.Balžekas neslėpė, jog ne mažiau sėkmingai dvikovai ruoštis sekasi šeimininkams airiams.

„Gal jie šiek tiek daugiau įsitempę, nes žais namuose. Tačiau mačas bus labai įdomus, nes ir varžovai yra labai gerai pasirengę. Jų pirmoji raketė Conoras Nilandas yra labai geros sportinės formos. Gaila, nežais Loukas Sorensenas, kuris yra traumuotas. Mačo rezultatą sužinosime tik tuomet, kai baigsime žaisti“, – nuo prognozių susilaikė lietuvių treneris.

Platesnį interviu su R.Balžeku žiūrėkite vaizdo reportaže:

VIDEO: 15min.lt - R.Balžekas: Įtampos nejaučiame, tik sportinį azartą nugalėti airius.mov

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius