Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 15

Lina Stančiūtė krito neprognozuojamoje kovoje Bratislavoje

Geriausia Lietuvos tenisininkė Lina Stančiūtė Slovakijoje prasidėjusiame „Slovak Open“ teniso turnyro pirmame rate susitiko su ketvirta pagal skirstymą Sandra Zahlavova iš Čekijos (WTA-155). Lietuvos tenisininkė pralaimėjo po permainingos trijų setų kovos – 4:6, 6:4, 2:6.
Lina Stančiūtė
Lina Stančiūtė / BFL nuotr.

Susitikimo pradžioje 237-ą vietą WTA klasifikacijoje užimanti L.Stančiūtė laimėjo varžovės padavimų seriją ir išsiveržė į priekį 4:2, tačiau netrukus Lietuvos tenisininkė pralaimėjo keturis geimus iš eilės ir pirmą setą.

Nenuspėjamai ėmė klostytis ir antras setas. Lina du kartus laimėjo varžovės padavimus ir net penkis geimus iš eilės. Rezultatas tapo 5:1 lietuvaitės naudai, tačiau netrukus S.Zahlavova atsilikimą sušvelnino iki minimumo – 4:5. Dešimtajame geime L.Stančiūtė sėkmingai atliko padavimus ir laimėjo antrą setą.

Dramatiškai klostėsi ir trečias setas. Penktame geime Lietuvos tenisininkė turėjo dvi progas laimėti varžovės padavimų seriją ir išsiveržti į priekį, tačiau jomis pasinaudoti nepavyko. O netrukus jau 26 metų S.Zahlavova laimėjo net keturis geimus iš eilės, setą ir mačą.

Tai buvo antra dviejų tenisininkių akistata, prieš šešerius metus Prancūzijoje pergalę po trijų setų kovos iškovojo L.Stančiūtė. Turnyre Bratislavoje, vyrų varžybose antradienį pasirodymą pradės Ričardas Berankis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius