Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 03

Brolių Bryanų vaizdo siužete – liūdna žinutė JAV ir visam teniso pasauliui

Praėjo dešimt metų, kai legendiniai JAV teniso broliai Mike’as ir Bobas Bryanai pirmą kartą savo karjeroje nuskynė Vimbldono trofėjų. Geriausi visų laikų dvejetų tenisininkai jau ne pirmą kartą po turnyro prieigas keliauja užsimaukšlinę „GoPro“ kameras, tačiau šįkart dar viename jų linksmame vaizdo siužete broliai pranešė liūdną naujieną.
Brolių Bryanų įspūdinga karjera nuotraukose
Brolių Bryanų įspūdinga karjera nuotraukose / „Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įraše broliai Bryanai Vimbldono sirgaliams suteikia progą pasižvalgyti po jų treniruotes, garsiuosius žolės kortus, Vimbldono prieigas ir „All-England Club“ vidų.

Tačiau sulig trečia minute vaizdo įrašo fonas įgauna liūdnesnę gaidą, o netrukus liūdną žinią praneša ir ketvirtosios pasaulio dvejetų raketės.

„Jei mums pavyktų šiemet laimėti, titutlas pažymėtų dešimtmetį, kai mes pirmą kartą triumfavome Vimbldone, – pasigirdo B.Bryano balsas. – Vimbldone norėtume žaisti iki 70-ies metų, tačiau tiesa yra ta, jog tai gali būti paskutinis mūsų čempionatas. Per ateinančias dvi savaites atiduosime visas jėgas, kad dar kartą keltume trofėjų į viršų.“

VIDEO: Brolių Bryanų kelionė Vimbldone

Per visą savo karjerą dvejetų ture brolių Bryanų komanda iškovojo net 112 ATP serijos titulų. Iš jų net 16-a yra „Didžiojo kirčio“: šeši „Australian Open“, du „Roland Garros“, trys Vimbldono ir penki „US Open“. JAV tenisininkai taip pat 2012 metų Londono olimpiadoje iškovojo aukso medalį.

VIDEO: Dešimt gražiausių brolių Bryanų taškų

Bobas ir Mike’as Bryanai yra pats sėkmingiausias dvejetų duetas teniso istorijoje. Pirmąja vieta ATP reitinge jie iš viso dalijosi 438-ias savaites, o tarp 2005 ir 2006 metų pamušė Atvirosios eros rekordą, kai sužaidė septyniuose „Didžiojo kirčio“ turnyrų finaluose iš eilės.

Šiuo metu Vimbldone dalyvaujantys 38-erių metų broliai Bryanai antrame etape sekmadienį susikaus su Maleko Jaziri ir Lukašo Rosolo pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius