-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 14

Londone startavo ATP 500 turnyras: pirmąją dieną – kirtis pajėgiausiam britui

Įsibėgėjantis žolės sezonas pažymėjo ir „Cinch Championships“ pirmenybių Londone startą, kuris ne itin sėkmingai susiklostė Didžiosios Britanijos teniso atstovams.
Cameronas Norrie
Cameronas Norrie / „Scanpix“ nuotr.

Didžiausia šeimininkų viltis ir ketvirtą skirstymą pirmenybėse turėjęs Cameronas Norrie (ATP-11) jau pirmajame etape kiek netikėtai 7:6(2), 1:6, 4:6 turėjo pripažinti bulgaro Grigoro Dimitrovo (ATP-22) pranašumą.

Pirmoji britų raketė buvo įvardijamas kaip vienas pagrindinių pretendentų į titulą Londone, kur praėjusiais metais nužygiavo iki pat finalinio susitikimo, tačiau šiemet yra priverstas palikti turnyrą jau pirmąją dieną.

Solidų 2022-ųjų sezoną žaidžiantis G.Dimitrovas ant greitos žolės dangos gali būti labai pavojingas. Net 18 neatremiamų padavimų britui išrašęs bulgaras šiame turnyre triumfavo 2014 metais, o 2017 m. varžėsi pusfinalyje. Tais pačiais 2014 m. jis netikėtai pasiekė ir Vimbldono pusfinalį.

Vietinei publikai daug džiaugsmo nesuteikė ir Marinas Čiličius (ATP-17). Kroatas 6:1, 4:6, 7:5 palaužė britą Liamą Broady (ATP-137).

„Roland Garros“ pusfinalį netikėtai pasiekusiam Kroatijos tenisininkui tai jau 33-oji karjeros pergalė „Queen's Club“ turnyre – jis čia triumfavo 2012 ir 2018 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius