Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 09

Lukui Mugevičiui nepavyko sukurti sensacijos Batmane

Savo pasirodymą „ATP Challenger Tour“ serijos „Batman Cup“ teniso turnyro Turkijoje vienetų varžybose baigė 20-metis Lukas Mugevičius.
Lukas Mugevičius
Lukas Mugevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

Tik po kvalifikacinio turnyro į pagrindines varžybas patekusiam bei 636-ą vietą ATP klasifikacijoje užimančiam lietuviui ketvirtadienį aštuntfinalyje nepavyko rimčiau pasipriešinti 112-ąjai planetos raketei, antrąjį reitingą turnyre turinčiam 30-mečiui Dudi Selai iš Izraelio – per 53 minutes pralaimėta 2:6, 1:6.

Nepatekęs į ketvirtfinalį L.Mugevičius tenkinosi 10 ATP reitingo taškų ir 730 eurų čekiu.

362-ą vietą pajėgiausių planetos žaidėjų reitinge užimantis 23-ejų metų Laurynas Grigelis dar pirmadienį pirmajame rate per 56 minutes 0:6, 3:6 pralaimėjo 27-erių australui Matthew Ebdenui (ATP-359) ir tenkinosi 440 eurų čekiu.

Ketvirtadienį po pietų dvejetų varžybų ketvirtfinalyje Lauryno Grigelio ir Luko Mugevičiaus duetas išmėgins jėgas su favoritais – kroatu Mate Pavičiumi ir Michaelu Venusu iš Naujosios Zelnadijos. Patekę tarp aštuonių pajėgiausių turnyro porų lietuviai jau užsitikrino po 15 ATP dvejetų reitingo taškų ir 540 eurų čekį.

Turnyro Batmane prizų fondą sudaro 42,5 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius