Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 23

M.Čiličiaus pergalė - Kroatija atsidūrė per žingsnį nuo Daviso taurės

Septintoji pasaulio raketė Marinas Čiličius pratęsė sėkmingą savo šalies startą Daviso taurės finale prieš Prancūziją ir kroatų pranašumą padidino iki 2:0.
Marinas Čiličius
Marinas Čiličius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Čiličius 6:3, 7:5, 6:4 nugalėjo prancūzą Jo-Wilfriedą Tsongą (ATP-259).

Nors tenisininkų pavardės - žinomos visame pasaulyje, šios akistatos ryškiu favoritu tiek bukmekeriai, tiek teniso analitikai laikė Mariną Čiličių.

Kroatas pateisino favorito statusą ir dvikovą kontroliavo jau nuo pat pirmojo seto. Tenisininkas atliko 12 neatremiamų padavimų, o pirmaisiais kirčiais laimėjo labai solidų - net 91 procentą kamuoliukų (48/53). Prancūzas taip nė karto ir nelaimėjo varžovo padavimų.

Prancūzijos kapitono pasirinkimas leisti žaisti J.W.Tsongai buvo kiek netikėtas sprendimas, kadangi tenisininkui 2018 metų sezonas buvo kupinas traumų, o į turą jis sugrįžo tik rugsėjo mėnesį.

Dabar titulą ginanti Prancūzijos rinktinė nebeturi kur trauktis - privalo laimėti rytojaus dvejetų susitikimą ir dvi sekmadienio vienetų dvikovas.

Rytoj Prancūzų garbę turėtų ginti ATP finalinio turnyro vicečempionai P.H.Herbertas ir N.Mahutas, o kroatų - I.Dodigas ir M.Pavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius