Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 26

M.Šarapovą pagyręs N.Džokovičius Dubajuje nušlavė ir antrą oponentą

Tik tris geimus pirmajame „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro etape pralaimėjęs stipriausias planetos žaidėjas Novakas Džokovičius toliau demonstruoja aukščiausios klasės tenisą. Serbas trečiadienio pavakarę 6:3, 6:1 nepasigailėjo patyrusio vokiečio Philippo Kohlschreiberio (ATP-80) ir užsitikrino vietą turnyro ketvirtfinalyje.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/AP nuotr.

36-erių P.Kohlschreiberis, kuris pastaruoju metu tampa vis retesnis svečias pagrindiniuose ATP turnyruose, praeityje serbui pridarė daug problemų.

Tiek 2009 metais „Roland Garros“ turnyre, tiek praėjusių metų Indian Velso „Masters“ serijos varžybose iškovojo sensacingas pergales varžovui neleisdamas laimėti nė seto, tačiau Dubajuje buvo sutriuškintas.

Nors aštuntfinalio mače Nolė savo varžovui leido laimėti vienu geimu daugiau nei susitikime prieš tunisietį Maleką Jaziri, antrajame susitikime serbas užtruko viena minute trumpiau – darbą atliko per 59 minutes.

Dvikovos pradžioje praeityje į 16 ATP reitingo vietą užkopęs vokietis su pirmąja turnyro rakete dar žengė petys į petį (2:2), tačiau galiausiai pralaimėjo 10 iš paskutinių 12 geimų.

N.Džokovičius šiemet laimėjo visus 15 susitikimų vienetuose ir abi dvikovas dvejetuose.

Po dvikovos serbas pasidalijo savo mintimis apie Mariją Šarapovą, kuri paskelbė baigianti profesionalės karjerą.

„Noriu, kad visi susirinkę čia gausiais aplodismentais pagerbtų jos karjerą, – prie plojimų prisidėjo ir pats Džokovičius. – Ji to nusipelno. Marija yra didi kovotoja, viena labiausiai mūsų sportui pasišventusių tenisininkių. Jos noras įveikti visas kliūtis, ypatingai traumas, operacijas, per pastaruosius 5-6 metus, yra neabejotinai įkvepiantis. Labai apgailestauju, kad tai turėjo baigtis dėl traumos, tačiau tuo pačiu ji turėjo nuostabią karjerą ir gali ja didžiuotis.“

Dėl vietos turnyro pusfinalyje Nolė susigrums su rusu Karenu Chačanovu (ATP-17), kuris 6:3, 6:4 įveikė austrą Dennisą Novaką (ATP-96).

VIDEO: „Dubai Duty Free Tennis Championships“ aštuntfinalių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius