Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 27

Majamyje favoritėms darosi ankšta – Viktorija Azarenka, Marija Šarapova, Caroline Wozniacki ir Serena Williams pateko į ketvirtfinalį

Pirma pasaulio raketė Viktorija Azarenka pademonstravo nepasiduodantį charakterį ir po įtemptos trijų setų kovos 1:6, 7:6(7), 7:5 palaužė Dominiką Cibulkovą bei pateko į „Sony Ericsson Open“ turnyro ketvirtfinalį. Baltarusijos tenisininkė laimėjo po beveik trijų valandų kovos ir šio sezono pergalių seriją pratęsė iki 26-ių iš eilės.
Serena Williams po pergalės prieš grįš į pirmą WTA reitingo dešimtuką
Serena Williams po pergalės prieš Samanthą Stosur grįš į pirmą WTA reitingo dešimtuką / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš tikrai negalvojau apie pergalių seriją, – po mačo žurnalistams pasakoji šį sezoną dar nepralaimėjusi V.Azarenka. – Ji demonstravo neįtikėtiną, puikų žaidimą. Jos smūgiuoti kamuoliukai lietė visas įmanomas linijas. Bet man pavyko.“

D.Cibulkova antrame sete pirmavo 4:0, tačiau neišnaudojo progų. Trečiame sete Slovakijos tenisininkę kelis kartus tik du taškai skyrė nuo pergalės, tačiau V.Azarenka neleido jų iškovoti.

Baltarusijos tenisininkė ketvirtfinalyje žais su Marion Bartoli. Prancūzijos atstovė užtikrintai 6:1, 6:2 nugalėjo Mariją Kirilenko.

Serena Williams atliko net 20 neatremiamų padavimų ir rezultatu 7:5, 6:3 nugalėjo Samanthą Stosur. Amerikietė taip atsirevanšavo Australijos tenisininkei už pralaimėjimą „US Open“ finale.

Kitame etape S.Williams susitiks su Caroline Wozniacki. Danijos tenisininkė 7:6(6), 6:0 šventė pergalę prieš Yaniną Wickmayer iš Belgijos.

Pasirodymą varžybose tęsia ir antra pasaulio raketė Marija Šarapova. Rusijos žaidėja 6:4, 7:6(3) palaužė tėvynainę Jekateriną Makarovą.

„Ji turėjo progų. Po savo padavimų galėjo laimėti antrą setą, tačiau aš išlikau šaltakraujiška ir ramiau sužaidžiau pabaigoje, – susitikimą analizavo M.Šarapova. – Nelengva laimėti, kai paduodamas padarai vienuolika dvigubų klaidų, tačiau laimėjau po dviejų setų ir tai jau yra gerai.“

M.Šarapova ketvirtfinalyje kovos su Li Na. Kinijos atstovė po trijų setų mačo 3:6, 6:4, 6:2 nugalėjo vokietę Sabinę Lisicki.

Venus Williams 6:7(4), 6:2, 6:2 nugalėjo Aną Ivanovič ir dėl vietos pusfinalyje kausis su Agnieszka Radwanska iš Lenkijos. 

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius