Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 29

Mamos netekęs ispanas išplėšė pergalę, laimėjimu džiaugėsi ir E.Gulbis

Roberto Bautista Agutas į „Didžiojo kirčio“ turnyrą Prancūzijoje atvyko netekęs savo mamos Ester ir pirmame rate po dramatiškos kovos 6:2, 6:7 (3:7), 1:6, 6:4, 6:4 nugalėjo Denisą Istominą.
Ernestas Gulbis
Ernestas Gulbis / „Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo labai emocingas mačas. Ypač po praėjusios savaitės įvykių, – sunkiai rinkdamas žodžius kalbėjo R.Bautsita Agutas. – Tai buvo kova, pilna pakilimų ir nuopuolių. Nelengva žaisti, kai tavo galva pilna kitų minčių.“

Po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopęs Ernestas Gulbis tęsia savo žygį Paryžiuje. Latvijos tenisininkas pirmame rate 2:6, 6:4, 6:4, 6:3 nugalėjo 29-ą pagal skirstymą Gilles Mullerį iš Liuksemburgo.

E.Gulbis šiuo metu pasauliniame reitinge užima 160 vietą, o antrame „Roland Garros“ turnyro rate kovos su Matteo Berrettini. Italas ATP klasifikacijoje 96-as.

Nepasisekė buvusiam „Roland Garros“ čempionui Stanui Wawrinkai. Jis po penkių setų kovos 6:2, 3:6, 4:6, 7:6 (5:7), 6:3 nusileido 67-ai pasaulio raketei Guillermo Garcia-Lopezui iš Ispanijos.

VIDEO: Roland Garros antros dienos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius