Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 17

Marija Šarapova prabilo apie stipriausių planetos tenisininkių nestabilumą

Praeityje į WTA reitingo viršūnę užkopusi Marija Šarapova (WTA-97) metus iš metų dėl vietos elite grūmėsi su tikromis teniso titanėmis – Serena Williams, Justine Henin, Kim Clijsters ar Ana Ivanovič. Dabar, prasidėjus kartų kaitai, rusė prakalbo apie vieną iš jaunųjų žaidėjų trūkumų – nestabilumą.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

„Western & Southern Open“ turnyro vienoje iš spaudos konferencijų 32-ejų tenisininkės buvo pasiteirauta – kuri era yra stipresnė. Rusijos teniso primadona tikslaus atsakymo neturėjo, tačiau išskyrė aiškų skirtumą.

„Labai sunku pasakyti, dabar tikrai nežinau. Galbūt tuomet, kai baigsiu karjerą, viskas taps aiškiau. Dabar matome tiesiog daugiau siurprizų.

Kuomet buvau jaunesnė, matėme daugiau pastovumo pirmojo penketuko, dešimtuko žaidėjų žaidime. Priklausiau Kim Clijsters, Justine Henin, seserų Williams erai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Marija Šarapova ir Serena Williams
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Marija Šarapova ir Serena Williams

Tuomet mes stabiliai buvome pirmajame dešimtuke. Išlikti buvo labai sunku. Dabar jaučiu, kad kiekviena tenisininkė turi daugiau galimybių tapti stipriausia. Viskas nebėra taip stabilu, kaip buvo anksčiau“, – dėstė rusė.

Pastaraisiais metais traumų kamuojama tenisininkė jaučiasi vis geriau ir tiki savo galimybėmis sugrįžti tarp pasaulio geriausiųjų.

Besiruošdama sugrįžimui M.Šarapova dirbo su buvusiu Milošo Raoničiaus treneriu Riccardo Piatti – rusė atvyko į italo organizuojamą teniso stovyklą, kurioje darbavosi ir tokie teniso talentai kaip Borna Čoričius ar Jannikas Sinneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius