Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 08

Marija Šarapova tiesiausiu keliu šovė į Brisbeno pusfinalį

Marija Šarapova tęsia puikią sezono pradžią ir pateko į Brisbene vykstančio WTA serijos turnyro pusfinalį. Antrą vietą pasaulio reitinge užimanti Rusijos tenisininkė ketvirtfinalyje užtikrintai 6:1, 6:3 nugalėjo ispanę Carlą Suarez Navarro.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Elina Svitolina

Pačioje susitikimo pradžioje M.Šarapova pralaimėjo savo padavimų seriją, tačiau tuomet laimėjo šešis geimus iš eilės ir pirmą setą. Rusijos tenisininkė atgal nesižvalgė ir pateko tarp keturių geriausių turnyro žaidėjų. 

„Praėjusiame sezone Carlai pavyko mane nugalėti. Prieš tokias varžoves aš visada žaidžiu su ypatingu nusiteikimu. Ji demonstruoja kokybišką žaidimą ir nuolat priverčia jausti įtampą, - po pergalės komplimentų varžovei negailėjo M.Šarapova. – Padariau gal kiek per daug klaidų, bet užtikrintai sužaidžiau mačo pabaigą.“

M.Šarapova pusfinalyje kovos su staigmeną pateikusia Elina Svitolina. Ukrainietė atsitiesė po pralaimėto pirmo seto ir rezultatu 4:6, 7:5, 6:3 nugalėjo trečią pagal skirstymą Vokietijos atstovę Angelique Kerber. 

VIDEO: Marija Šarapova tiesiausiu keliu šovė į Brisbeno pusfinalį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius