Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 22

Marinas Čiličius: „Tai buvo mano geriausia savaitė nuo 2014-ųjų“

Kroatijos tenisininkas Marinas Čiličius savaitgalį Sinsinatyje nugalėjo Andy Murray ir iškovojo savo pirmąjį „Masters“ serijos turnyro titulą karjeroje. 2014 metų „US Open“ čempionas pastaruosius kelis metus nebuvo iškovojęs nė vieno prestižinių varžybų trofėjaus, todėl labai džiaugėsi savo pasiekimu.
Marinas Čiličius
Marinas Čiličius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Žinojau, kad turėsiu galimybę laimėti, jeigu sužaisiu užtikrintai, – pasakojo kroatas. – Finalas buvo tikrai nelengvas. Prieš Andy buvo sunku psichologiškai. Oras buvo labai drėgnas, todėl labai daug prakaitavome. Dvikovoje buvo labai daug atkarpų, kurias geriau sužaisdavo vienas, o po to kitas.

Pusfinalį prieš Grigorą Dimitrovą baigiau labai vėlai, tačiau turėjau užtektinai laiko pailsėti iki finalo. Jame sužaidžiau puikiai. Padavimas buvo pavojingiausias mano ginklas. Jis man padėjo užtikrintai sužaisti svarbiausius mačo taškus.

Man tai labai svarbi pergalė, nes pastaruoju metu Andy rungtyniavo fenomenaliai. Tai geriausia mano savaitė nuo 2014-ųjų, kai laimėjau „US Open“ varžybas. Praėjusiais metais turėjau neblogų pasirodymų, tačiau vis dar ieškojau savojo žaidimo.“

„Didžiuojuosi savimi, nors ir nelaimėjau titulo, – po mačo teigė pralaimėjimą patyręs A.Murray. – Nesitikėjau patekti į finalą, tačiau sužaidžiau kelis labai gerus mačus. Finale sąlygos buvo labai sudėtingos dėl drėgmės bei vėjo. Tačiau esu puikioje sportinėje formoje ir esu patenkintas turnyru“

Šią savaitę didžioji dalis geriausių pasaulio tenisininkų skirs poilsiui, nes jau kitą savaitę prasidės paskutinysis sezono „Didžiojo kirčio“ turnyras „US Open“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius