Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 14

Markas Philippoussis tiki šviesia Australijos teniso ateitimi

Markas Philippoussis buvo paskutinės Australijos rinktinės dalis, kuri iškovojo Daviso taurę 2003-ais metais. Neseniai buvęs tenisininkas teigė, kad nori dirbti su Thanasiu Kokkinakis. 39-ų metų Australijos teniso legenda gyrė Bernardą Tomičių ir Nicką Kyrgiosą, kurie yra šalies teniso ateitis. „“
Markas Philippoussis
Markas Philippoussis / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas

Buvęs Vimbldono ir „US Open“ finalininkas M.Philippoussis mano, kad jaunieji Australijos talentai susiduria su didesnėmis problemomis nei tenisininkai ankstesniais laikais. Jis supranta, kad yra nelengva nuolat būti apsuptam dėmesio.

„Teniso žaidėjo gyvenimas yra labai gražus, tačiau jis nėra lengvas. Ypač šiais laikais, – teigė M.Philippoussis. – Socialinių tinklų pagalba niekas žmonėms neprasprūsta pro akis. Per kelias sekundes nuotrauka ar citata apskrieja visą pasaulį.

„Instagram“ ir „Twitter“ pakeitė pasaulį. Jaunam sportininkui su tuo susitvarkyti nėra lengva. Mano žaidimo laikais to nebuvo. Sunku įsivaizduoti ką jiems tenka patirti.

Mūsų teniso ateitis šviesi. Dar prieš kelis metus daugelis mūsų šalyje ėjo iš proto, nes atrodė, kad padėtis labai prasta. Tačiau viskas gerai.

Daug metų buvome lepinami puikiais talentais bei asmenybėmis ir to neįvertinome. Natūralu, kad reikia šiek tiek palaukti kol ateis sekanti karta.

Jaunieji vyrukai įdeda labai daug darbo ir jis pradeda nešti gerus rezultatus. Nickas, Thanasis ir Tomičius yra labai talentingi. Jie visiškai skirtingos asmenybės, žaidžiantys absoliučiai kitokį tenisą ir manau, kad tai puiku.

Viskas priklauso tik nuo jų. Talento jie turi tiek, kad gali pasiekti pirmąjį dešimtuką ar net penketuką. Labai svarbu bręstant perkelti savo žaidimą į sekantį lygį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius