Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 12

Martina Hingis laimėjo trečią mišrių dvejetų „Didžiojo kirčio“ turnyrą sezone

Penktadienį vykusiame mišrių dvejetų varžybų finale triumfavo šveicarės Martinos Hingis bei indo Leanderio Paeso duetas, laimėjęs trečiąjį „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrą šiais metais. Jie taip pat triumfavo atvirosiose Australijos bei Prancūzijos pirmenybėse.
Martina Hingis ir Leanderis Paesas
Martina Hingis ir Leanderis Paesas / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtoji pagal skirstymą šveicarės ir indo pora lemiamoje dvikovoje per 1 valandą ir 17 minučių 6:4, 3:6, 10:7 įveikė amerikiečius Bethanie Mattek-Sands ir Samą Querrey.

M. Hingis ir L. Paesas tapo pirmuoju duetu nuo 1969 metų, kuriam pavyko per metus laimėti tris „Didžiojo kirčio“ serijos mišrių dvejetų finalus. Paskutinį kartą tai pavyko australei Margaret Court amerikiečiui Marty Riessenui.

Šis triumfas indui jau devintas mišrių dvejetų turnyruose bei 17-as „Didžiojo kirčio“ turnyruose, o M. Hingis atitinkamai ketvirtas bei 18-as. Šveicarė savo pergalių skaičių gali padidinti jau šeštadienį, kai su inde Sania Mirza žais moterų dvejetų varžybų finale.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius